My MINI App

Blijf in contact met jouw mini

Ontdek het gemak van de My MINI App. Met deze intuïtieve app heb je altijd de controle over je MINI, waar je ook bent. Ontvang real-time updates over je voertuigstatus, plan onderhoudsafspraken en navigeer eenvoudig naar je bestemming. De My MINI App brengt connectiviteit naar een hoger niveau, waardoor je moeiteloos kunt genieten van elke rit. Optimaliseer je MINI-ervaring vandaag nog en download de My MINI App voor ultiem gemak en rijplezier.

Gemakkelijk een werkplaatsafspraak maken
Bekijk de status van jouw MINI
Alles binnen handbereik

Match jouw MINI met de app

Maak de app nog persoonlijker met je eigen stijl. In de My MINI App heb je de mogelijkheid om het thema van de app aan te passen naar jouw wens. Met de laatste update kun je de MINI App nu opnieuw stylen met een verscheidenheid aan achtergronden die bij je smaak passen of juist bij de kleur van je MINI.


Doe creatief: ga naar Instellingen en tik op de optie App-thema.

Jouw MINI, Gemanaged

Met dank aan de nieuwe servicefuncties kun je gemakkelijk de service en onderhoudsvereisten van je MINI beheren. Ontvang pushmeldingen wanneer je MINI een onderhoudsbeurt nodig heeft, plan eenvoudig serviceafspraken en vraag direct via de MINI App om hulp langs de weg.

Inclusief:

  • Servicewaarschuwingen
  • Waarschuwingen voor terugroepacties
  • Contact met jouw voorkeursdealer
  • Online afspraken maken
  • Werkplaats check-in & betaling
  • Hulp bij pech onderweg

Ontdek meer over MINI Connected

MINI Connected biedt een combinatie van intelligente functies en services, waar ook de My MINI App onder valt. Deze verbinden jou en je inzittenden met je MINI en koppelen je veilig en naadloos met de wereld om je heen. Waardoor je dagelijkse leven een stukje makkelijker en het rijden veiliger en leuker wordt.