Contact met MINI-dealer Hedin Automotive

Wij staan klaar om je te helpen.

Vragen, opmerkingen of ben op zoek naar informatie over MINI bij Hedin Automotive?

Om je snel van dienst te zijn hebben we al een opsomming gemaakt van veelgestelde vragen. Wil je ons liever telefonisch spreken? Neem contact op met een van onze vestigingen.

Veelgestelde vragen over MINI

Is Hedin Automotive officieel dealer van MINI?

Ja, wij zijn merk-erkend MINI-dealer. Wij hebben meerdere vestigingen in Noord-Brabant en Zeeland en hebben alle kennis van het merk in huis en werken in onze werkplaatsen met originele merk-onderdelen. 

Hoe maak ik een werkplaatsafspraak voor onderhoud aan mijn MINI?

Je kunt eenvoudig online een afspraak maken voor onderhoud en/of reparatie in onze werkplaatsplanner. Hier kun je zelf een dag en tijdstip uitkiezen. Liever bellen? Neem dan contact op met een MINI-vestiging bij jou in de buurt.

Was Hedin Automotive MINI voorheen Renova?

Ja dit klopt. Wij hebben in 2023 MINI-dealer Renova overgenomen en vanaf 2024 zijn de Renova bedrijven verder gegaan onder de vlag van Hedin Automotive.

Waar zijn de MINI-dealers van Hedin Automotive gevestigd?

Bekijk het overzicht van onze BMW-vestigingen hier en vind een dealer bij jou in de buurt. Wij staan graag voor je klaar en heten je van harte welkom!

Ik zoek een tweedehands MINI. Verkoopt Hedin Automotive MINI occasions?

Ja, wij hebben van nagenoeg alle modellen occasions voor je klaarstaan. Dit zijn modellen met verschillende kleuren, kilometerstanden en bouwjaren. Bekijk ze hier en vind de MINI occasion waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Verkopen jullie nieuwe MINI modellen uit voorraad?

Ja, wij hebben standaard een groot aantal nieuwe MINI modellen op voorraad. Deze kun je direct kopen, leasen of financieren. Je vindt onze actuele voorraad hier.

Ik wil een MINI private leasen. Kan dat bij Hedin Automotive?

Dat kan zeker. Meer informatie over het private leasen en onze MINI actiemodellen vind je hier.

Kan ik een MINI zakelijk leasen bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan. Meer informatie over het zakelijk leasen van een MINI bij Hedin Automotive vind je hier. Daar vind je ook onze actuele voorraad.

Kan ik een MINI financieren bij jullie?

Uiteraard! Meer informatie over het financieren van een MINI vind je hier

Staat je vraag er niet tussen? Vul het formulier in en laat weten waar we je mee kunnen helpen

Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Hedin Automotive - erkend MINI-dealer

Hedin Automotive is in Nederland de enige officiële RAM-dealer en daar zijn we trots op. Wij hebben alle kennis en kunde in huis om jou te helpen aan jouw ultieme RAM of om jouw huidige pick-up te repareren of onderhouden. Wij voorzien je graag van informatie over het merk RAM en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw RAM te maken heeft.