Airco service bij Hedin Automotive

Fris, schoon en koel.

MINI airco service

Te allen tijde frisse lucht in de auto? Laat de airco van je MINI nakijken voor een fris gevoel. Tijdens een warmere periode is het mogelijk dat jouw airco minder goed functioneert, dit kan komen doordat het koudemiddel verdampt, weglekt of de filters aan vervanging toe zijn. Een slecht werkende airco heeft bovendien een negatief effect op het brandstofverbruik. 

Voor het onderhoud maakt het niet uit of je de airco veel of juist heel weinig gebruikt. Met regelmatig onderhoud voorkom je dat de airco stuk gaat. Maak nu gebruik van onze airco service zodat je optimaal kunt genieten van jouw airco. 

De tarieven van MINI Airco Service

Airco check€ 27,50
Airco reinigen€ 49,- *
Airco servicev.a. € 189,- 

MINI Airco service: voor een fris gevoel

Tijdens de airco service wordt de temperatuur van jw auto gecontroleerd, de vloeistoffen worden bijgevuld en de koudemiddelen gerecycled. Bij MINI-dealer Hedin Automotive hebben wij de juiste apparatuur en zijn onze mensen erkend om alle onderhoud – en reparatiewerkzaamheden aan een airco-installatie uit te voeren. 

– Elk onderdeel wordt visueel gecontroleerd.
– Koudemiddel wordt ververst.
– Filter & filterdroger worden gecontroleerd.
– Aircosysteem wordt afgeperst, controle op lekkage.
– Functie controle, werkt alles nog naar behoren.

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!