Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Openingstijden MINI-dealer Hedin Automotive in Goes

Bezoek onze MINI-dealer in Goes

Bij onze MINI-dealer in Goes ben je van harte welkom voor het uitzoeken van jouw nieuwe of tweedehands MINI. Bij ons kun je jouw ultieme MINI zelf samenstellen of eentje kiezen uit onze ruime voorraad. We helpen je hier graag bij.
Daarnaast kun je bij onze MINI-dealer in Goes terecht voor vakkundig onderhoud en reparatie. Wij zijn erkend MINI-dealer en werken met originele onderdelen. Plan online jouw afspraak voor een onderhoudsbeurt, de APK, een bandenwissel en meer.

Bij onze MINI-dealer in Goes hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Nieuwe naam en nieuwe site voor Renova MINI Goes. Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.

Jouw vertrouwde MINI-dealer in Brabant en Zeeland heeft een nieuwe naam. Sinds januari 2024 gaat Renova verder onder de vlag van Hedin Automotive. Autohart van Nederland.
Vanaf nu kun je alle informatie over jouw MINI-dealer vinden op hedinautomotive.nl/mini. Uiteraard ben je van harte welkom in onze vestigingen in Breda, Goes en Tilburg en staan hier de vertrouwde gezichten voor je klaar.

Ben je op zoek naar meer informatie of details over de overname van Renova door Hedin Automotive? Bekijk online ons nieuwsbericht.

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Hedin Automotive heeft doorlopend mooie vacatures openstaan. Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen is er altijd een functie die bij je past. Denk hierbij aan verkoopadviseur, autotechnicus, klantcontactmedewerker of vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Ontdek alle vacatures online en vind jouw volgende baan! 

MINI op voorraad in Goes

Direct rijden in de MINI van je dromen? Bekijk de voorraad MINI van onze MINI-dealer in Goes en vind de auto die bij je past. In ons aanbod vind je nieuwe MINI's en occasions. Wij hebben verschillende modellen, bouwjaren, kleuren en kilometerstanden. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale MINI!

MINI onderhoud en service in Goes

Bij onze MINI-dealer in Goes hebben wij de juiste kennis en kunde in huis voor het onderhouden of repareren van jouw MINI. Onze monteurs zijn gecertificeerd en werken met originele MINI-onderdelen. Plan online jouw werkplaatsbezoek en kom langs voor onderhoud, reparatie of het vernieuwen van je APK.