MINI service en onderhoud

Houd jouw MINI in topconditie.

Kies voor vakkundig MINI onderhoud bij Hedin Automotive

Je bent zo jong als je je voelt. Dat geldt ook voor jouw MINI. Goed en regelmatig onderhoud is daarom noodzakelijk. Door het uitlezen van jouw sleutel weten we precies wat je MINI nodig heeft.

Met onze werkplaatsplanner kun je eenvoudig een afspraak voor onderhoud maken. Jouw MINI brengt een tijdje in onze werkplaats door, waar hij vertroeteld wordt door onze monteurs. Je kunt op hem wachten, of met een vervangende MINI terugkeren naar jouw drukke leven. Dit geldt ook voor de APK. Na het onderhoud krijg je jouw lieveling perfect onderhouden, schoon en blinkend terug.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Mocht jouw MINI onverhoopt het slachtoffer geworden zijn van een lelijke schade, laat het ons dan weten. Jij hoeft alleen maar de schade te melden bij jouw verzekeringsmaatschappij, wij zorgen voor de rest.

Onderhoudsbehoefte van jouw MINI

De afkorting CBS staat voor Condition Based Service. Dit houdt in dat wanneer jouw MINI onderhoudsbehoefte heeft, hij dit zelf aangeeft door een melding. De onderhoudsbehoefte wordt op meerdere factoren afgestemd waaronder gebruiksomstandigheden. Voor het oplossen van CBS-meldingen kun je bij een van onze drie MINI vestigingen terecht.

Onze diensten

Maak een werkplaatsafspraak

Indien jouw BIG LOVE onderhoud of service nodig heeft, kun je via de afspraakplanner snel een werkplaatsafspraak bij ons inplannen.

Onze service en onderhoud acties

MINI onderdelen bij Hedin Automotive

Je kunt bij ons terecht voor originele MINI onderdelen. De onderdelen die je bij Hedin Automotive MINI Onderdelen koopt, zijn altijd perfect op maat én de beste keus voor jouw MINI. Wij staan namelijk in voor de kwaliteit van onze producten en bieden daarom 2 jaar lang garantie aan op de onderdelen die u bij ons koopt.

Je kunt de onderdelen bestellen bij onze magazijnbalies op de vestigingen of via het contactformulier.

MINI Schadeherstel bij Hedin Automotive

Ook al ben je nog zo zuinig op je MINI, het kan natuurlijk gebeuren dat er toch een keer iets mis gaat. Mocht je een aanrijding, parkeerschade, carrosserie- of lakschade hebben, helpt Hedin Automotive MINI je MINI er snel weer bovenop. Het enige wat jij dient te doen is het melden van de gereden schade bij de verzekeringsmaatschappij, de rest regelen wij in alle keurigheid. Ontdek meer over Hedin Automotive MINI Schadeherstel op de pagina en plan een afspraak.

Hedin Automotive MINI vestigingen

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!