Wij staan graag voor je klaar!

Het coronavirus is nog niet geweken, maar wij blijven je graag van dienst en staan voor je klaar met onze mobiliteitsoplossingen op maat, zowel zakelijk als particulier. 

Deze pagina is bijgewerkt naar aanleiding van de maatregelen die zijn aangekondigd op 14 januari 2022.

Onze showrooms zijn weer open

Onze showrooms zijn weer geopend: voor het maken van een proefrit, een bezichtiging of een fysieke taxatie van je huidige auto kun je zonder afspraak weer terecht bij onze vestigingen. Ook zakelijke afspraken kunnen gewoon doorgang vinden. 

Onze winkels zijn van maandag tot zaterdag geopend tot 17.00 uur. Onze showrooms zijn in regel ruim opgezet, waardoor we alle gelegenheid hebben om de 1,5 meter afstand en de 5m2 vloeroppervlakte per bezoeker te waarborgen. Wel willen we je vragen om je aan de maatregelen verderop op deze pagina te houden. Mocht het heel erg druk zijn, dan kan het voorkomen dat we je vragen om even buiten te wachten.

Ga je er liever niet op uit? In overleg komen we ook bij je thuis of op een andere locatie. Ook regelen we met plezier een (video)bezichtiging, zodat je vanuit huis de auto kunt bekijken en je vragen kunt stellen aan één van onze adviseurs. 

Werkplaatsen volledig open, bestel & collect voor onderdelen

Heeft je auto onderhoud nodig, moet er een reparatie worden uitgevoerd, heb je schade gereden of is het tijd voor de APK? Dan ben je van harte welkom! Je kunt eenvoudig online een werkplaatsafspraak maken. Wil je tijdens reparatie of onderhoud blijven wachten? Je kunt dit aangeven in de online planner of als je telefonisch een afspraak boekt. 

Wil je langsrijden voor kleine zaken als bijvoorbeeld het vervangen van een lampje? Neem dan van tevoren even contact op. Wij zorgen dan dat je op het afgesproken tijdstip direct geholpen wordt en we onverwachtse drukte kunnen voorkomen.

Voor het leveren van onderdelen hanteren wij 'Bestel & Collect': zodra de door jou bestelde onderdelen beschikbaar zijn, nemen we contact met je op. Je kunt de onderdelen dan op afspraak ophalen aan onze balie.

Schadeherstel en autoverhuur vestigingen geopend

Heb je schade gereden? Onze schadeherstel vestigingen zijn gewoon geopend. Wij herstellen graag je schade vakkundig en snel. Maak online een afspraak of bekijk onze vestigingen.

Wil je graag een auto huren? Huur gemakkelijk online een auto bij Hedin Automotive. Je kunt je huurauto gewoon ophalen bij onze vestigingen en deze is volledig gedesinfecteerd.

Proefrit op locatie

Wil je jouw nieuwe auto vooraf bezichtigen en testen? Dat kan! We staan graag voor je klaar, dus we ontvangen je graag op de buitenterreinen van onze vestigingen voor een proefrit . Ga je er liever niet op uit? Dan brengen we  met liefde de auto die jij op het oog langs brengen bij je thuis of op een andere locatie. Daarnaast leggen we graag alle functionaliteiten aan je uit, beantwoorden we al je vragen en voorzien we je van advies.

Video-afspraak

Wil je de auto alleen bekijken? Ook dat is mogelijk. Tijdens een virtuele bezichtiging zal onze verkoper je via een videoverbinding alles van de auto laten zien en al je vragen beantwoorden. Zo krijg je in korte tijd een duidelijk beeld van de auto en kun je makkelijker een keuze maken!

Maatregelen op onze vestigingen

De gezondheid van onze bezoekers en collega’s staat op de eerste plaats. Daarom treffen wij noodzakelijke voorzorgsmaatregelen om ieder bezoek veilig te laten verlopen. Bekijk hieronder wat je van ons kan verwachten – en wat wij van jou verwachten.

Wat vragen wij van jou wanneer je ons bezoekt

icon2_0000s_0001_Laag 3

Verkouden? Blijf thuis


Heb je verkoudheidsklachten? Blijf dan thuis en stel je bezoek even uit.

icon2_0000s_0006_Laag 5

Mondkapje verplicht


Om besmetting te voorkomen is het verplicht om een mondkapje te dragen. Zo ook bij ons in de showroom. Uiteraard dragen onze medewerkers ook een mondkapje. 

icon2_0000s_0000_Laag 4

Desinfecteren


Desinfecteer je handen bij binnenkomst.

icon_0000s_0000_Laag 10

Contactloos betalen


Betaal zoveel mogelijk met pin.

Dit doen wij. Onze prioriteit is de veiligheid en het welzijn van jou en onze collega's.

icon2_0000s_0004_Geen handen

Geen handen schudden


Handen schudden doen we nu even niet. We groeten je graag op 1,5 meter afstand.

icon2_0000s_0003_1,5M

Afstand houden


Onze werknemers blijven voor je klaarstaan, maar dan wel op 1,5 meter afstand.

icon_0000s_0003_Laag 8

Extra schoonmaken


We maken bureaus, balies, deurklinken, toiletten en pinautomaten extra vaak schoon.

icon_0000s_0001_Laag 9

Werkplaatsbezoek


Na een werkplaatsbezoek reinigen wij je stuur, versnellingspook en handgrepen. Tevens maken wij gebruik van speciale stuurwielhoezen.  

Veelgestelde vragen

Zijn er bijzondere voorwaarden om een Hedin Automotive-vestiging te bezoeken?

Wij houden ons aan de maatregelen zoals die van kracht zijn sinds 18 december 2021.  Wij mogen je helaas niet onvangen in onze showrooms, maar alle werkplaatsen, schadeherstelvestigingen en autoverhuurbalies zijn normaal geopend. Het dragen van een mondkapje is verplicht, evenals het houden van 1,5 meter afstand.

Moet ik een afspraak maken om de showroom te bezoeken?

Nee, je hoeft geen afspraak te maken. Wel houden we ons aan de 1,5 meter afstand, de vereiste vloeroppervlakte van 5m2 per bezoeker en is het dragen van een mondkapje verplicht. In het geval van grote drukte kunnen wij je vragen om even buiten te wachten.

Mijn auto is toe aan een onderhoudsbeurt. Kan ik bij jullie terecht?

Jazeker, onze werkplaatsen zijn gewoon open. Uiteraard nemen wij extra voorzorgsmaatregelen voor jouw en onze veiligheid. Een werkplaatafspraak maak je snel en eenvoudig via onze werkplaatsplanner.

Moet ik een afspraak maken voor het onderhouden of repareren van mijn auto?

Om je auto door ons te laten onderhouden of repareren moet je een afspraak maken. Voor een klein defect, zoals een kapot lampje kun je vaak gewoon langsrijden. Wil je echter zeker zijn dat je terecht kunt, dan is het verstandig om even met ons te bellen.