Onze Spotlight collectie

Op deze pagina ontdek je MINI-accessoires en -producten in the Spotlight. Je ontvangt exclusieve aanbiedingen en scherpe prijzen op geselecteerde items voor jouw BIG LOVE - MINI. De producten in de Spotlight wisselen regelmatig. Als je deze aanbiedingen niet wilt missen, volg ons dan op social media.

MINI Natural air

Stap In jouw MINI en betreed een rijkdom van sublieme luxe met MINI Natural Air. Het unieke geurverspreidingssysteem is speciaal ontworpen om het interieur van jouw BIG LOVE te verfrissen. Ontdek de selectie van verfijnde geuren, waaronder:

  • Relaxing Twillight;
  • Delightfull Serinity;
  • Energizing Dailight.

Met het unieke design van de Natural Air is deze gemakkelijk te bevestigen aan de ventilatieroosters van jouw MINI. Shop jouw Natural Air startkit nu voor € 19,95 in onze webshop.

MINI Natural Air refill

Verken een wereld van onbegrensde mogelijkheden met MINI Natural Air. Met onze navulcollectie kun je keer op keer een nieuwe verfrissende ervaring creëren wanneer je in jouw BIG LOVE stapt. Kies uit een uitgebreide selectie van betoverende geuren en maak je rijervaring in jouw MINI compleet.

Door simpelweg de geurstrip te vervangen en de houder te hergebruiken, verminder je de impact op het milieu en bespaar je tegelijkertijd op je uitgaven. Bestel jouw refill set in onze webshop voor slechts € 9,95 en profiteer van onze actie – mix 5 navulsets voor slechts € 45,-.

MINI Aircocheck

Wil je altijd kunnen genieten van frisse lucht in jouw MINI? Laat de airconditioning van je MINI dan regelmatig controleren. Het kan gebeuren dat de prestaties van je airco verminderen door verdamping van koelmiddel, lekkage of een versleten filter. Bovendien kan een slecht functionerende airco ook nog eens een negatieve invloed hebben op het brandstofverbruik.

Profiteer nu van ons speciale Spotlight tarief van € 39,95* voor een aircocheck bij één van onze vestigingen. 

* Afhankelijk van de diagnose en aantal Liters reinigingsmiddel kunnen de kosten hoger zijn.

MINI Verlengde Pechhulp

Met MINI Verlengde Pechhulp geniet je van onbezorgd rijden, waar je ook bent. Deze complete dienstverlening staat 24/7 voor je klaar met assistentie en dekking in heel Europa, waardoor je nooit meer druk hoeft te maken over onvoorziene situaties onderweg.

Profiteer nu van een speciale aanbieding en sluit MINI Verlengde Pechhulp af voor slechts € 35,- per jaar, in combinatie met een werkplaatsbezoek voor jouw MINI.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over één van onze acties? Of wil je een proefrit maken? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?