DUBBEL VOORDEEL OP JOUW NIEUWE MINI

Het nieuwste familielid van MINI: de MINI Cooper Electric, ook bekend als de MINI J01. Ontworpen om indruk te maken met zijn nieuwe design en een elektrische range die je verder brengt dan ooit. Klaar om de weg in stijl te veroveren? Grijp nu jouw kans met onze exclusieve introductieaanbieding.

Profiteer van een tijdelijke prijsverlaging tot € 3.750* op geselecteerde MINI Electric modellen uit onze voorraad. Maar dat is nog niet alles! Door dit voordeel kom je in aanmerking voor de subsidieregeling van de overheid, waarmee je nog extra voordeel hebt van € 2.950  op jouw nieuwe MINI. Kortom: dubbel voordeel!

Bekijk de geselecteerde MINI modellen in onze voorraad kenmerkend door het ‘Subsidie regeling toepasbaar’ label.

* Prijsvoordeel is alleen toepasbaar op levering uiterlijk 29 juni 2024

PRIVATE LEASE JOUW BIG LOVE

Ben je geïnteresseerd in het leasen van jouw MINI Cooper Electric via Private Lease? Ook dan kun je profiteren van de subsidieregeling van € 2.950. Dit resulteert in een besparing van maar liefst € 61* per maand op jouw leasecontract voor de MINI Electric. Je ontvangt namelijk maandelijks een terugbetaling van de overheid op jouw leasebedrag, vanwege het feit dat je in een elektrische auto rijdt.

* Je least deze auto al vanaf € 539 na verrekening van de subsidie obv. 48 maanden en 10.000 km per jaar

VOORWAARDEN

Wacht niet te lang, want het prijsvoordeel geldt alleen op de geselecteerde MINI Cooper Electric modellen uit onze voorraad die uiterlijk 29 juni 2024 worden afgeleverd. Zorg ervoor dat je de benodigde documentatie voor de subsidieregeling zelf correct aanlevert via www.rvo.nl.

Mis deze kans niet om jouw MINI Electric met dubbel voordeel te bemachtigen. Start jouw elektrische avontuur vandaag nog! 

* Overmacht in levering uitgesloten.

HEDIN AUTOMOTIVE IS JOUW MINI-DEALER

Met in totaal vijf vestigingen is Hedin Automotive dé MIN-dealer van Nederland. Van wagenparkbeheer en (privé)leasing tot onderhoud en schadeherstel: je kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over één van onze acties? Of wil je een proefrit maken? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?