Renault Clio LeaseDeal

Nu tijdelijk extra voordelig. 

De veelzijdige Renault Clio combineert comfort en design

Ontdek de Renault Clio met de zakelijke LeaseDeal van Hedin Automotive. De Renault Clio is met zijn stoere uiterlijk inmiddels niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Met zijn compacte formaat is de Clio ideaal voor dagelijks woon-werkverkeer, maar het comfort maakt de auto ook zeer geschikt voor langere afstanden.

Kies voor voordeel met de zakelijke LeaseDeal van de Renault Clio. Vraag direct een offerte aan of maak een proefrit afspraak via het formulier.

Geld terug bij minder kilometers
Gratis haal- en brengservice
Altijd dichtbij met 60+ vestigingen

Lease zakelijk de Renault Clio

Prijs is inclusief BTW en op basis van 60 maanden / 10.000 km per jaar. Rij je meer kilometers dan je contract? Dan is je meerprijs per kilometer: € 0,10.

1. Aanvraag

Geef aan hoeveel kilometer je wil rijden, welke looptijd en/of andere vragen. Verstuur vervolgens je aanvraag.

2. Behandeling

Je aanvraag is succesvol bij ons binnengekomen. Wij gaan aan de slag met je aanvraag.

3. Contact

Wij nemen contact met je op om je aanvraag te bespreken. Wij helpen je graag!

LeaseDeals: voor ieder wat wils!

Scherp geprijsd, snel leverbaar en rijk uitgerust. De LeaseDeals van Hedin Automotive zijn beschikbaar in vele vormen, merken en modellen. Of je nu een auto zakelijk of privé wilt leasen, een bedrijfswagen of personenauto zoekt. Voor ieder is er wat wils. Er komen regelmatig nieuwe LeaseDeals bij, dus houd deze pagina goed in gaten voor het actuele aanbod.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen

Heb je een vraag over zakelijke lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
 

Hoe kunnen we je het beste bereiken?