Een RAM 1500 pick-up zakelijk leasen tegen de beste prijs

Kies voor zakelijke lease en rijd een gloednieuwe RAM pick-up voor een vast bedrag per maand. Zorgeloos rijden en verzekerd zijn van bijvoorbeeld onderhoud, reparatie en een all-risk dekking, zodat jij je kunt focussen op je onderneming.

Vraag vrijblijvend een zakelijke lease offerte aan voor een nieuw te bestellen RAM bedrijfswagen naar keuze of vind er direct een in onze voorraad.

Een nieuwe RAM 1500 direct zakelijk leasen? Bekijk onze voorraad

Sta jij te springen om een gloednieuwe RAM pick-up te rijden? Kies voor een nieuwe RAM uit onze voorraad en start met zakelijk leasen. Zo profiteer je van een scherpe prijs en rijd je direct weg in jouw nieuwe pick-up.

Welke kosten zijn inbegrepen bij het zakelijk leasen van een RAM 1500 pick-up?

Kies je voor het zakelijk leasen van een RAM bij Hedin Automotive, dan kies je voor een uitgebreide service. Bij het leasebedrag zitten standaard de kosten voor het gebruik van je pick-up inbegrepen. Denk hierbij aan:   

Rente en afschrijving
All-Risk-verzekering
Vervangend vervoer na 24 uur
Houderschapsbelasting
Ongevallenverzekering inzittenden
Europese pechhulp
Onderhoud en reparaties

Een RAM bedrijfswagen zakelijk leasen

Bij Hedin Automotive hebben we altijd een zakelijke lease oplossing die past bij jouw situatie en organisatie. Onze adviseurs informeren je graag over de mogelijkheden. Stel je vraag via het contactformulier, ontdek onze modellen uit voorraad of kom langs in een van onze RAM-vestigingen voor vrijblijvend advies over het zakelijk leasen van RAM 1500.

Meer informatie over zakelijke lease

Heb je een vraag over zakelijke lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over RAM zakelijke lease bij Hedin Automotive

Welke RAM 1500 uitvoeringen kan ik zakelijk leasen?

Je kunt bij ons alle uitvoeringen van de RAM 1500 zakelijk leasen. Denk hierbij aan de Rebel, Limited, TRX en Longhorn. 

Kan ik een RAM pick-up uit voorraad zakelijk leasen?

Ja, dat kan. Bekijk online onze actuele voorraad of kom langs in een van onze RAM-vestigingen.

Waar kan ik de RAM-vestigingen van Hedin Automotive vinden?

Een overzicht van onze RAM-vestigingen vind je hier. Hier staan we graag voor je klaar.

Wat is het verschil tussen financial lease en operational lease?

Kies je voor zakelijke lease op basis van full operational lease, dan betaal je een vast bedrag per maand om de RAM pick-up te gebruiken, zonder dat je eigenaar wordt van de auto. Bij financial lease koop je de RAM als het ware op afbetaling en is de auto aan het einde van de contractperiode van jou. De aankoopsom van de auto wordt gefinancierd, waardoor je de auto niet in één keer hoeft te betalen, maar in maandtermijnen, waardoor je ruimte overhoudt voor andere investeringen.