Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Openingstijden Nissan-dealer Hedin Automotive in Amersfoort

Dé Nissan-garage van Amersfoort en omstreken

Net buiten het centrum van Amersfoort vind je onze garage. Hier ben je van harte welkom voor onderhoud of reparatie aan jouw Nissan. Maak eenvoudig online een werkplaatsafspraak en bezoek ons officiële Nissan-servicepunt in Amersfoort.

We bieden je de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Nissan onderhoud en service

Om zorgeloos rond te blijven rijden met je Nissan, is het belangrijk dat deze goed onderhouden wordt. Voor onderhoud, reparatie of een nieuwe APK ben je altijd welkom bij ons in Amersfoort. Wij zijn erkend servicepunt en werken met originele materialen. Onze gecertificeerde monteurs staan altijd voor je klaar, zodat je weer snel en zonder problemen de weg op kan. 

Nissan onderdelen in Amersfoort

Op zoek naar een specifiek onderdeel voor jouw Nissan? Bij ons servicepunt in Amersfoort kun je terecht voor onderdelen, advies en uiteraard service aan jouw auto. Wij zijn erkend servicepunt en werken met originele onderdelen. Bezoek ons aan de Nijverheidsweg-Noord 54. We staan graag voor je klaar.