Nissan bedrijfswagens Voorraad Voordeel

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar de beste deal. Jouw nieuwe bedrijfswagen zal daar natuurlijk geen uitzondering op zijn! Profiteer daarom met Nissan Voorraad Voordeel bij Hedin Automotive van heel veel korting bij aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen en ruil je huidige wagen extra voordelig bij ons in.

Daarnaast is 2024 het laatste jaar dat je nog kunt profiteren van de BPM-vrijstelling. Koop je na 2024 een bedrijfsauto, dan kan dit resulteren in aanzienlijke extra kosten op de aanschaf, aangezien de BPM berekend wordt op basis van de CO2-uitstoot. De BPM bedraagt €66,90 per gram CO2, wat snel kan oplopen tot tienduizenden euro’s.

Bekijk hieronder onze voorraad en vraag vrijblijvend een proefrit of offerte aan!

Nissan bedrijfswagens met Voorraad Voordeel

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag? Of wil je een proefrit om een auto zelf te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
 

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!