Nieuwe Nissan bedrijfswagen voorraad

Bij Nissan vind je jouw (elektrische) bedrijfswagen op voorraad. Het grootste voordeel van het kopen, leasen of financieren van een nieuwe Nissan bedrijfswagen uit voorraad is dat deze modellen scherper geprijsd zijn dan nieuw te configureren Nissan modellen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij scherpe inkoopcondities bij de importeur en dat voordeel rekenen we direct door naar jou. Daarnaast zijn de nieuwe Nissan bedrijfswagens uit voorraad direct leverbaar, dus heb je niet te maken met lange levertijden. Ontdek ons aanbod online en plan een afspraak voor een proefrit.

Nieuwe Nissan bedrijfswagen kopen, leasen of financieren?

Heb jij de bedrijfswagen van je dromen gevonden, dan is de keuze aan jou. Ga je voor koop, lease of wil je je nieuwe Nissan liever financieren? Bij jouw Nissan-dealer Hedin Automotive, kan het allemaal. Bekijk de mogelijkheden online of laat je informeren door een verkoopadviseur op een vestiging.  

Ervaar je nieuwe Nissan bedrijfswagen tijdens een proefrit

Wil je ontdekken of jouw nieuwe Nissan voldoet aan je verwachtingen? Ga er dan mee rijden. Ontdek of hij goed op de weg ligt, eenvoudig te parkeren is en of je er al je spullen mee kunt vervoeren. Een afspraak plannen voor een proefrit in jouw nieuwe bestelwagen kan snel en eenvoudig online of neem contact met de vestiging  waar jouw nieuwe Nissan staat.