Openingstijden Hedin Automotive Nissan in Nuenen

Breng een bezoek aan onze Nissan-dealer in Nuenen

Overweeg je een Nissan te kopen, leasen of financieren? Breng dan zeker een bezoek aan onze Nissan-dealer in Nuenen. Hier kun je de nieuwste modellen in onze showroom bewonderen, een proefrit maken of een occasion uitzoeken in onze ruime voorraad. Wij helpen je graag in je zoektocht naar de juiste Nissan. 

Daarnaast kun je in onze Nissan-garage in Nuenen terecht voor vakkundig onderhoud en reparatie. Wij hebben de juiste kennis en originele onderdelen in huis. Maak eenvoudig online een afspraak

Onze Nissan-dealer in Nuenen heeft de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Nieuwe naam en nieuwe site voor Janssen Kerres Nissan Nuenen. Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.

Jouw vertrouwde dealer in Nuenen heeft een andere naam. Sinds februari 2024 gaat Janssen Kerres verder onder de vlag van Hedin Automotive. Autohart van Nederland. Alle informatie over jouw dealer, het bekijken van nieuwe modellen of het maken van een werkplaatsafspraak kan voortaan via hedinautomotive.nl. Uiteraard blijven de medewerkers en onze service in Nuenen ongewijzigd. De vertrouwde gezichten staan hier graag voor je klaar.

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Kies een Nissan uit voorraad in Nuenen

Kom langs bij onze Nissan-dealer in Nuenen en bekijk onze grote voorraad met rijk uitgeruste en scherp geprijsde nieuwe én tweedehands modellen. Je bent van harte welkom voor het maken van een proefrit of voor vrijblijvend advies. Tot snel!

Nissan onderhoud en service in Nuenen

Laat jouw Nissan regelmatig onderhouden en kies voor originele Nissan onderdelen. Wij zijn erkend Nissan-dealer en staan graag voor je klaar bij onderhoud, reparatie, een bandenwissel of de APK.