Kopen vanaf

€ 44.990

Private lease € 704

€ 694

Bijtellingspercentage

16%

Maak kennis met de Nissan Ariya

De elektrische SUV waar eenieder voor omdraait: de Nissan Ariya! Een nieuwe belichaming en visie van Nissan. Een 100% elektrisch model dat staat voor kracht en elegantie. Ecologisch verantwoord en een prachtig strak design. Vloeiende lijnen gaan gepaard met een krachtige acceleratie. Ervaar een stille langdurige rit door de flinke actieradius die de 500 km kan halen. Nissan heeft een nieuw design gecreëerd en laat met dit model zien hoe zij naar de toekomst van elektrisch rijden kijken. De Ariya is zo’n 20 cm langer dan de Qashqai waardoor het de grootste SUV van Nissan is.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Nissan Ariya uitvoeringen

De Ariya biedt een nieuwe manier van rijden

Met een actieradius zoals die van de Ariya heeft Nissan een innovatieve stap gemaakt. De Ariya past zich aan omstandigheden en jouw rijgedrag aan met de drie rijmodi; Standard, Sport & Eco. Zo creëer je samen met de vele rijhulpsystemen een unieke ervaring. Inparkeren of filerijden? Dat is dankzij de Nissan Ariya ontspannen achteroverleunen: hij doet (bijna) al het werk voor je.

Meer weten over de Nissan Ariya? We vertellen je er graag alles over in onze video!

Ontdek de Nissan Ariya tijdens een proefrit

De Nissan Ariya is een genot om in te rijden, een ervaring die je zelf moet opdoen tijdens een proefrit. Wil je dat zelf proberen? Maak dan nu online een afspraak voor een proefrit. Of kom langs in een van onze Hedin Automotive vestigingen.

Downloads

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over Nissan Ariya? Download dan nu online de brochure en prijslijst. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en actuele prijzen. 

De Nissan Ariya is rijk uitgerust

In zowel het exterieur als interieur zie je de strakke lijnvoering. In een strak vormgegeven dashboard zijn de meeste fysieke knoppen weggewerkt, zodat het de perfecte combinatie is van een minimalistisch en modern design. Daarnaast zorgen het minimalistische design van de Ariya en de speciale dunne ‘Zero Gravity’ stoelen voor meer ruimte .

Op grote dubbele displays van 12,3 Inch kun je gemakkelijk door apps heen swipen. Wil je de route naar huis graag op je display? Roep 'Hey Nissan' en stel je vraag gemakkelijk aan Amazon Alexa. Terwijl het infotainment je de route naar huis toont, laat hij je ook direct de dichtstbijzijnde (snel)laders zien. Propilot zorgt ervoor dat de Ariya zelfstandig op de snelweg tussen de lijnen én op snelheid blijft, zo rijd je altijd met een ontspannen gevoel naar huis.

Nissan specialist Hedin Automotive

Hedin Automotive is jouw Nissan-dealer. Van het aanschaffen van een auto en (privé)leasing tot onderhoud en schadeherstel: je kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over de Nissan Ariya

Wat is het trekgewicht van de Nissan Ariya?

Afhankelijk van de motor, kan de Nissan Ariya tussen de 750kg en 1500kg trekken.

Hoe groot is de Nissan Ariya?

De Ariya is net een maatje groter dan de Qashqai. De Nissan Ariya is 4,6 meter lang, 1,85 meter breed en 1,66 meter hoog.

Wat is de actieradius van de Nissan Ariya?

De Nissan Ariya heeft een geschatte actieradius tot 500 kilometer. Dit ligt aan de uitvoering, weersomstandigheden en het rijgedrag.