Openingstijden Hedin Automotive Nissan in Heerlen

Bezoek onze Nissan-dealer in Heerlen

Maak kennis met de nieuwste modellen van Nissan tijdens een proefrit, bewonder onze collectie jonge occasions of kom langs voor vrijblijvend advies over het kopen, leasen of financieren van een Nissan. Wij staan graag voor je klaar in onze Nissan-dealer in Heerlen.

Daarnaast kun je in de Nissan-garage in Heerlen terecht voor onderhoud, reparatie, een APK, een bandenwissel en meer. Wij zijn erkend Nissan-dealer en werken met originele onderdelen. Maak hier je afspraak en kom langs.

Onze Nissan-dealer heeft grofweg de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Nieuwe naam en nieuwe site voor Janssen Kerres Nissan Heerlen. Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.

Jouw vertrouwde dealer in Heerlen heeft een andere naam. Sinds februari 2024 gaat Janssen Kerres verder onder de vlag van Hedin Automotive. Autohart van Nederland. Alle informatie over jouw dealer, het bekijken van nieuwe modellen of het maken van een werkplaatsafspraak kan voortaan via hedinautomotive.nl. Uiteraard blijven de medewerkers en onze service in Heerlen ongewijzigd. De vertrouwde gezichten staan hier graag voor je klaar.

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Nieuwe of tweedehands Nissan uit voorraad in Heerlen

Onze Nissan-dealer in Heerlen heeft een uitgebreid aanbod voorraadauto's voor je klaarstaan. Dit zijn nieuwe, rijk uitgeruste modellen, maar ook jongen kwalitatieve occasions. Deze voorraadauto's kun je direct kopen, leasen of financieren. Kom je langs voor een proefrit?

Nissan onderhoud en service in Heerlen

Houd jouw Nissan in topconditie en kom langs bij onze Nissan-dealer in Heerlen voor het juiste onderhoud en service. Onze gecertificeerde monteurs staan voor je klaar met de juiste kennis en materialen.