Hedin Automotive Nissan in Maastricht (voorheen Janssen Kerres)

Openingstijden Hedin Automotive Nissan in Maastricht

Kom langs bij Nissan-dealer Maastricht

Aan de rand van het mooie Maastricht vind je onze Nissan-dealer. Hier ben je van harte welkom voor het uitzoeken van een nieuwe of tweedehands Nissan. We nodigen je uit voor een proefrit en staan voor je klaar met vrijblijvend advies over het kopen, leasen of financieren van een Nissan.

Daarnaast kun je bij onze Nissan-dealer in Maastricht terecht voor onderhoud of reparatie en voeren wij een APK of bandenwissel voor je uit. Plan eenvoudig online jouw werkplaatsafspraak en kom langs.

Onze Nissan-dealer in Maastricht heeft grofweg de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Nieuwe naam en nieuwe site voor Janssen Kerres Nissan Maastricht. Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.

Jouw vertrouwde dealer in Maastricht heeft een andere naam. Sinds februari 2024 gaat Janssen Kerres verder onder de vlag van Hedin Automotive. Autohart van Nederland. Alle informatie over jouw dealer, het bekijken van nieuwe modellen of het maken van een werkplaatsafspraak kan voortaan via hedinautomotive.nl. Uiteraard blijven de medewerkers en onze service in Maastricht ongewijzigd. De vertrouwde gezichten staan hier graag voor je klaar.

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Kies een Nissan uit voorraad in Maastricht

Wil je het liefst zo snel mogelijk rijden, zonder levertijd? Kies dan een Nissan uit voorraad. Onze dealer in Maastricht heeft zowel nieuwe als tweedehands modellen voor je klaarstaan. Zien we je snel voor een proefrit?

Nissan onderhoud en service in Maastricht

Kom langs bij onze Nissan-dealer in Maastricht en ervaar de voordelen van onderhoud bij een erkende dealer. Onze gecertificeerde monteurs hebben jarenlange ervaring met het merk en werken met originele Nissan-onderdelen.