Openingstijden Hedin Automotive Nissan in Venlo

Breng een bezoek aan Nissan-dealer Venlo

Bij onze dealer in Venlo ben je aan het juiste adres voor alles wat met Nissan te maken heeft. Zo kun je bij ons de nieuwste Nissan modellen bewonderen, een proefrit maken, een jonge occasion uitzoeken of persoonlijk advies ontvangen van één van onze verkoopadviseurs.

Verder ben je bij onze Nissan-dealer in Venlo van harte welkom voor het laten onderhouden of repareren van jouw huidige auto. Maak online een afspraak in onze garage in Venlo en kom langs.

Bij onze Nissan-dealer in Venlo vind je de volgende faciliteiten

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Nieuwe naam en nieuwe site voor Janssen Kerres Nissan Venlo. Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.

Jouw vertrouwde dealer in Venlo heeft een andere naam. Sinds februari 2024 gaat Janssen Kerres verder onder de vlag van Hedin Automotive. Autohart van Nederland. Alle informatie over jouw dealer, het bekijken van nieuwe modellen of het maken van een werkplaatsafspraak kan voortaan via hedinautomotive.nl. Uiteraard blijven de medewerkers en onze service in Venlo ongewijzigd. De vertrouwde gezichten staan hier graag voor je klaar.

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Nissan uit voorraad in Venlo

Bij onze Nissan-dealer in Venlo vind je een grote voorraad met nieuwe en tweedehands modellen. Deze Nissan voorraadauto's kun je direct bij ons kopen, leasen of financieren. Graag tot snel voor het maken van een proefrit in een Nissan naar keuze!

Onderhoud en service bij Nissan-dealer Venlo

Houd jouw Nissan in topconditie en kom langs bij de officiële Nissan-dealer in Venlo. Hier werken onze gecertificeerde monteurs met originele Nissan onderdelen. Plan een afspraak voor onderhoud, reparatie, de APK, een bandenwissel en meer.