Hedin Automotive Nissan in Sittard (voorheen Janssen Kerres)

Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Openingstijden Hedin Automotive Nissan in Sittard

Dé Nissan-dealer van Sittard en omstreken

Bij onze dealer in Sittard ben je aan het juiste adres voor het kopen, leasen of financieren van een nieuwe of tweedehands Nissan. Daarnaast staan onze gecertificeerde monteurs klaar voor vakkundig onderhoud, reparatie, de APK, een bandenwissel en meer. Maak eenvoudig online een werkplaatsafspraak.

Bezoek onze showroom voor de nieuwste Nissan modellen en een grote voorraad occasions. Onze Nissan-dealer in Sittard heeft de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Nieuwe naam en nieuwe site voor Janssen Kerres Nissan Sittard. Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.

Jouw vertrouwde dealer in Sittard heeft een andere naam. Sinds februari 2024 gaat Janssen Kerres verder onder de vlag van Hedin Automotive. Autohart van Nederland. Alle informatie over jouw dealer, het bekijken van nieuwe modellen of het maken van een werkplaatsafspraak kan voortaan via hedinautomotive.nl. Uiteraard blijven de medewerkers en onze service in Sittard ongewijzigd. De vertrouwde gezichten staan hier graag voor je klaar.

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 25 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Nieuwe modellen en Nissan occasions in Sittard

Onze Nissan-dealer in Sittard heeft een grote voorraad met rijk uitgeruste en scherp geprijsde nieuwe én tweedehands Nissans voor je klaarstaan. Deze auto's uit voorraad kun je direct kopen, leasen of financieren. Kom je langs voor een proefrit?

Nissan onderhoud en service in Sittard

Met regelmatig onderhoud blijft jouw Nissan in topconditie. Voor onderhoud, reparatie of een nieuwe APK ben je altijd welkom bij ons in Sittard. We hebben de juiste kennis en onderdelen én zijn erkend Nissan-dealer. Onze gecertificeerde monteurs staan altijd voor je klaar, zodat je weer snel en zonder problemen de weg op kunt.