APK voor slechts € 39 all-in bij Nissan-dealer Hedin Automotive 

Verloopt binnenkort de APK van jouw Nissan? Maak dan nu eenvoudig een afspraak bij Hedin Automotive met de online werkplaatsplanner. Nissan-dealer Hedin Automotive is merk-erkend en de keuring wordt altijd uitgevoerd door één van onze ervaren en gecertificeerde keurmeesters. Je kunt vertrouwen op de juiste kennis en je betaalt bij Hedin Automotive een eerlijke all-in prijs van €39. Daarnaast is de auto vaak klaar terwijl je wacht. Graag tot snel in de werkplaats!

Combineer de APK met je onderhoudsbeurt

Is jouw Nissan ook aan onderhoud toe? Combineer dan de APK met een onderhoudsbeurt. Op die manier bespaar je tijd en is de APK helemaal gratis! Je kunt in de online werkplaatsplanner eenvoudig aangeven dat je ook onderhoud wenst.

De APK bij Hedin Automotive

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een verplicht controlemoment. Tijdens de APK wordt je auto geïnspecteerd en gekeurd op verschillende punten die belangrijk zijn voor de verkeersveiligheid en het milieu. Nissan-dealer Hedin Automotive biedt APK goedkeurgarantie. Dit houdt in dat als de auto in eerste instantie afgekeurd wordt wij de auto gratis herkeuren na het plegen van noodzakelijk onderhoud.

De APK duurt ongeveer twee uur en je kunt bij het maken van de afspraak eenvoudig aangeven of je:

  • wilt wachten (gratis koffie en wifi!)
  • gebruik wilt maken van een gratis leenfiets
  • kiest voor vervangend vervoer
  • kiest voor onze haal- en brengservice

Voor deze laatste twee opties worden meerkosten gerekend.

Veelgestelde vragen over de Nissan APK

Hoeveel kost de Nissan APK bij Hedin Automotive?

De APK van jouw Nissan kost bij Hedin Automotive € 39.

Hoe vaak moet mijn Nissan APK gekeurd worden?

Een nieuwe benzineauto moet APK worden gekeurd na vier, zes en acht jaar. Daarna moet deze jaarlijks worden gekeurd. Bij een nieuwe dieselauto is de eerste APK na drie jaar en daarna elk jaar.

Kan ik mijn Nissan ook eerder APK laten keuren dan de vervaldatum?

Ja, dat kan. Het is mogelijk om je auto vanaf twee maanden voor de APK-vervaldatum opnieuw te laten keuren. Je nieuwe APK-vervaldatum verandert dan niet.

Kan ik alleen bij jullie terecht voor een APK van een Nissan?

Nee, ook andere merken auto’s zijn welkom. Hedin Automotive is merk-erkend dealer van 18 automerken en heeft alle kennis in huis voor reparaties, onderhoud en APK.