Nissan Townstar

De compacte bestelwagen met veelzijdigheid.

Kopen vanaf

€ 30.990

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de 100% elektrische Nissan Townstar

Hard werken was nog nooit zo gemakkelijk. De elektrische versie van de gloednieuwe Nissan Townstar is de toekomst van duurzaam transport voor kleine bedrijven in alle branches. Schoon, stil en je bespaart aanzienlijk op de kosten vergeleken met een bestelwagen op benzine of diesel. De Nissan Townstar is dé perfecte compacte bestelwagen met ongekende mogelijkheden. Kies de uitvoering die bij je past en de Townstar wordt je beste maat. 

Bekijk de verschillende uitvoeringen in de brochure en vraag eenvoudig een offerte aan of vind direct jouw nieuwe Nissan Townstar in onze voorraad!

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Nissan Townstar uitvoeringen

Downloads

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de Nissan Townstar? Download dan nu online de brochure en prijslijst. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en actuele prijzen. 

Profiteer alleen in 2024 nog van de BPM-vrijstelling

2024 is het laatste jaar dat je kunt profiteren van de BPM-vrijstelling. Dit kan resulteren in aanzienlijke extra kosten op de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen, aangezien de BPM berekend wordt op basis van de CO2-uitstoot. In 2024 kan het daarom verstandig zijn om nog een nieuwe bedrijfswagen aan te schaffen om deze kosten te vermijden. De BPM bedraagt €66,90 per gram CO2, wat snel kan oplopen tot tienduizenden euro’s. Meer weten? We hebben alle informatie voor jou op een rijtje gezet.

Op dit moment kunnen wij niet meer garanderen dat jouw nieuw geproduceerde bedrijfswagen vóór 1 januari 2025 op Nederlands kenteken geregistreerd staat. Dit is echter van belang om nog te kunnen profiteren van de BPM-vrijstelling. Kom langs in één van onze vestigingen voor meer informatie of bekijk onze actuele voorraad nieuwe bedrijfswagens.

Ervaar het zelf bij Hedin Automotive

Is de Nissan Townstar precies wat je zoekt? Bekijk onze voorraad en kies jouw droomauto. Maak een afspraak voor een proefrit bij een van onze Hedin Automotive vestigingen. Wij staan voor je klaar.

Uitgerust met de technologie van Nissan

Lange rit of lading afleveren in een smalle straat? Dat is geen probleem met de elektrische Nissan Townstar. Hij helpt je om elke klus te klaren. Voorzien van alle gemakken, stil en schoon. En met de jarenlange garantie zit je altijd met vertrouwen achter het stuur. 

Nissan specialist Hedin Automotive

Hedin Automotive is jouw Nissan-dealer. Van het aanschaffen van een auto en (privé)leasing tot onderhoud en schadeherstel: je kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht. 

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag? Of wil je een proefrit maken in één van onze bedrijfswagens? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Ook interesse in deze diensten van Hedin Automotive?
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over de Nissan Townstar

Is de Nissan Townstar elektrisch?

In Nederland is er enkel de elektrisch aangedreven variant. De compacte elektrische variant brengt je overal naar toe zonder te hoeven tanken. Met de Townstar rijdt je ongeveer 285 km. elektrisch.

Hoeveel laadruimte heeft de Nissan Townstar?

De Nissan Townstar kunnen we in twee verschillende maten verwachten: een korte versie met 3,3 m3 laadruimte en een lange uitvoering met 4,3 m3.

Kan je in de Nissan Townstar ook personen vervoeren?

In 2022 verwachten wij ook de Nissan Townstar Combi, die biedt zitplaats voor vijf personen en heeft ongeveer 775 liter aan bagageruimte.