Nissan Micra bij Hedin Automotive

De compacte high-tech auto van Nissan

De Micra heeft voor kleine auto’s nieuwe maatstaven gezet op het vlak van design, comfort en prestaties. Een auto die naar eigen smaak te configureren was en waarmee menig Nederlander zijn of haar eigen stijl aan kon geven.

Op dit moment wachten we met smart op de opvolger van de huidige Nissan Micra, wat waarschijnlijk een volledig elektrische variant wordt.

Het is helaas dus niet meer mogelijk om de Nissan Micra nieuw te bestellen, maar je kunt wél kiezen voor een Nissan Micra occasion uit voorraad. Modellen met verschillende bouwjaren, kleuren, kilometerstanden en opties. Bekijk de voorraad.

De Nissan Micra op voorraad: tweedehands modellen

Hedin Automotive heeft verschillende uitvoeringen, kleuren, bouwjaren en kilometerstanden in het aanbod, waardoor er gegarandeerd iets voor je tussen zit. Deze kun je direct kopen, leasen of financieren en bij aanschaf van een occasion ontvang je een leven lang gratis APK!

De Nissan Juke

Een passend alternatief voor de Micra is de Juke. De Nissan Juke tovert een lach op je gezicht. Met zijn gedurfde design en slimme technologieën brengt hij je precies waar je wilt. Geen tijd te verliezen, want je ziet dat hij zo is opgestart. Maak je gordel dus maar snel vast en geniet van je rit.