Vervang je accu tijdig 

Auto’s hebben steeds meer elektronische functies, waardoor een goedwerkende accu erg belangrijk is. Deze levert namelijk stroom aan al deze technologie, maar ook aan de startmotor van je Fiat. Een slechtwerkende accu zorgt voor startproblemen. Laat je accu gratis door ons checken, zodat deze tijdig vervangen kan worden.

Check je accu minimaal 1x per jaar

Om er zeker van te zijn dat je accu nog goed is, kun je deze geheel vrijblijvend door jouw Fiat-dealer Hedin Automotive laten checken. Onze monteurs meten het vermogen van je accu en geven advies wanneer deze aan vervanging toe is. Deze check is gratis en volledig vrijblijvend. Wij raden je aan om je accu één keer per jaar te laten controleren.

Vervang je accu al vanaf € 69

Is jouw Fiat aan een andere accu toe? Wij maken als jouw Fiat-dealer Hedin Automotive graag een offerte op maat voor een accu die het meest geschikt is voor je auto. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan. Deze ontvang je binnen 1 werkdag van ons retour. 

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over Fiat accu vervangen

Hoe herken ik een versleten auto accu?

Een versleten accu herken je snel. Allereerst krijg je startproblemen, omdat dit het meeste stroom kost. Andere elektronische functies kunnen gaan storen, met name wanneer je stilstaat. Daarnaast is een goed herkenpunt de koplampen. Beginnen deze minder fel te schijnen bij stilstand? Dan is dit een teken dat de accu versleten begint te raken.

Wanneer moet ik mijn auto accu vervangen?

Met name in de winter neemt de capaciteit van de auto accu sterk af, waardoor een nieuwe accu een goede investering is. Een accu gaat gemiddeld 6 jaar mee. Dit is gebaseerd op een auto die lange afstanden rijdt. Rijd je vooral korte stukjes in de bebouwde kom, dan wordt de accu zwaarder belast en raakt hij sneller versleten. Dus zal hij eerder vervangen moeten worden. Doe de gratis accu check bij jouw Fiat-dealer Hedin Automotive en ontdek of je accu aan vervanging toe is.

Waarom moet ik mijn auto accu vervangen?

Rijden met een versleten accu kan gevaarlijk zijn, doordat je plotseling kunt stranden met een auto die niet wil starten. Houd er ook rekening mee dat het accuvermogen met koude temperaturen afneemt. Vooral in de winter kunnen accuproblemen plotseling de kop opsteken.