De Fiat 600e private leasen voor een vast laag tarief

De Fiat 600e RED en de 600e La Prima zijn de twee uitvoeringen van de nieuwe Fiat 600e die je direct kunt private leasen. De Fiat 600e RED heeft alles wat je nodig hebt. Denk hierbij aan Keyless go en een 10 inch touchscreen infotainment scherm. De Fiat 600e La Prima geeft je de optie om Italië naar huis te brengen met unieke kleuren uit Italië voor de carrosserie.

De Fiat 600e is de perfecte Fiat. Hij combineert de styling en wendbaarheid van de iconische Fiat 500, maar is tegelijkertijd een volwassen auto voor het hele gezin. Bekijk hieronder ons aanbod van de Fiat 600e private lease.

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

De Fiat 600e private lease modellen

Veiligheid en connectiviteit in een Fiat 600e leaseauto

De Fiat 600e is voorzien van de meest geavanceerde veiligheids- en assistentiesystemen. Dit zijn systemen zoals adaptive cruise control, verkeersbordherkenning en dodehoek herkenning. Hierdoor is het ook mogelijk om met de Fiat 600e level 2 autonoom te rijden voor op de lange reizen.
De Fiat 600e heeft ook alle systemen aanwezig om zo veilig mogelijk door steden te reizen. Denk hierbij aan voet- en fietsers herkenning met automatische noodrem en een achteruitrijcamera met 180 graden beeld.

Private lease de Fiat 600e

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over de Fiat 600e private leasen

Wanneer is de Fiat 600e leverbaar?

De Fiat 600e is vanaf nu te bestellen.

Hoe snel laadt de Fiat 600e op?

De Fiat 600e laadt binnen 30 minuten van 20% naar 80%.

In welke uitvoeringen is de Fiat 600e verkrijgbaar?

De Fiat 600e is voor nu verkrijgbaar in twee uitvoeringen. De RED en de La Prima. In de toekomst zullen er nog meer uitvoeringen bekend gemaakt worden

Waar kan ik meer te weten komen over private leasen?

Je kan hierboven je vraag achterlaten en dan nemen wij contact met je op om je meer uit te leggen over private leasen. Je bent ook altijd welkom bij ons in de showroom. Hier kunnen onze verkoopadviseurs jou helpen bij het vinden van de beste auto voor jou.