Kies voor de 500e en profiteer van de Fiat Subsidie Verdubbelaar

De toekomst is elektrisch! Profiteer daarom van maximaal € 5.900 voordeel bij de aankoop of lease van een Fiat 500e.*

Profiteer in totaal van maximaal € 5.900 overheidssubsidie én subsidie van Fiat bij aanschaf of lease van de nieuwe elektrische Fiat 500 Cabrio, Hatchback of 3+1! Reserveer jouw elektrische Fiat 500e en profiteer van de Fiat Subsidie Verdubbelaar!

Als je nu een elektrische Fiat 500e reserveert kom je als één van de eersten in aanmerking voor de overheidssubsidie en dus de Fiat Subsidie Verdubbelaar. Wij informeren je graag over ons actuele aanbod binnen de subsidievoorwaarden en helpen je bij de aanvraag. 

Bij de overheidssubsidie geldt op = op, dus wees er snel bij. Vraag daarom direct vrijblijvend een offerte voor jouw Fiat 500e aan via het contactformulier. Wij nemen dan contact met je op.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen

Heb je een vraag over de actie? Of wil je een proefrit om de elektrische 500 te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Extra info over de Subsidie Verdubbelaar:
Vergroot jouw kans om te kunnen profiteren van de subsidie in 2023. Kopers van elektrische auto’s kunnen vanaf 2 januari 2023 via de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland de subsidie voor elektrische personenauto’s voor particulieren aanvragen. De overheidssubsidie bedraagt € 2.950 incl. BTW. Fiat verdubbelt deze subsidie (t/m 31 januari 2023, mits de overheidssubsidie beschikbaar is) tot € 5.900. Als je nu een elektrische Fiat 500 reserveert, dan kun je als eerste in aanmerking komen voor de overheidssubsidie.