smart occasions

Een betrouwbare tweedehands smart koop je bij Hedin Automotive. Bij iedere occasion kun je rekenen op drie zekerheden: een vaste, scherpe prijs, 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK. Bovendien kun je kiezen uit drie aantrekkelijke servicepakketten. Lees er alles over op onze occasion informatiepagina. 

 

Een tweedehands smart van Hedin Automotive

Hedin Automotive heeft een groot aanbod tweedehands smarts op voorraad staan. Onze smart occasions zijn van hoge kwaliteit en voldoen altijd aan de eisen van zowel smart als Hedin Automotive. Dus kies jij voor de klassieke tweezitter smart ForTwo of ga kies je voor meer ruimte en ga je voor de smart ForFour? We hebben smart occasions in allerlei kleuren en uitvoeringen dus er zit gegarandeerd een mooie tweedehands smart voor je tussen!

Vraag een proefrit aan in een tweedehands smart

Met een tweedehands smart beleef je heel veel rijplezier. Dit compacte autootje heeft een unieke wegligging en daarom nodigen we je graag uit om een proefrit te maken, zodat je dit zelf kunt ervaren! Je kunt eenvoudig een proefrit-afspraak maken via de button op de pagina van een smart occasion of via het contactformulier. Je kunt er ook voor kiezen om telefonisch contact op te nemen met de Hedin Automotive-dealer waar de tweedehands smart staat. Ook deze gegevens vind je terug op de desbetreffende occasion-pagina. Daarnaast kun je voor algemene vragen altijd terecht bij één van onze andere smart-vestingen.

Een tweedehands smart kopen, leasen of financieren?

Bij smart-dealer Hedin Automotive kun je eenvoudig en snel een tweedehands smart kopen, leasen of financieren. De mogelijkheden verschillen per smart occasion en deze zijn terug te vinden op de pagina van een specifiek model. Heb je vragen of wil je je graag laten adviseren? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul je vraag in op het contactformulier. We helpen je graag!

Waar zijn de smart occasion-dealers van Hedin Automotive te vinden?

Voor algemene vragen en advies over smart occasions kun je bij iedere smart-dealer van Hedin Automotive terecht. We helpen we graag bij het vinden van jouw perfecte tweedehands smart. Hedin Automotive heeft verschillende smart-vestigingen in het midden van Nederland. Zo kun je ons vinden in Almere, Amersfoort, Amsterdam-Zuidoost, Hilversum, Nieuwegein en in Veenendaal. Graag tot snel!

Waarom koop je een smart occasion bij Hedin Automotive?

Iedere tweedehands smart van Hedin Automotive heeft minimaal een jaar BOVAG-, fabrieks- of merkgarantie. Daarnaast kun je bij iedere smart occasion van Hedin Automotive rekenen op drie zekerheden: een vaste, scherpe prijs, 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK. Daarnaast kun je kiezen voor extra zekerheid met één van de Hedin Certified-servicepakketten, zodat je volledig zonder zorgen kunt rijden in jouw smart occasion.

Hedin Automotive vertegenwoordigt meer dan 20 toonaangevende automerken, waaronder Mercedes-Benz, Volvo, Ford, Renault, Kia, Land Rover, Opel, Nissan, Fiat, Citroën, Peugeot en smart en heeft een groot netwerk van vestigingen in heel Nederland. Naast het aanbod van nieuwe en tweedehands auto’s biedt Hedin Automotive ook aanvullende diensten zoals leasing, verhuur, verzekering, financiering, verlengde garantie, (merk-erkend) schadeherstel, bedrijfswageninrichting en -bestickering. Hedin Automotive hecht veel waarde aan sterke relaties met haar leveranciers en klanten en onderscheidt zich door betrokken en specialistische medewerkers. Hier kun je op vertrouwen bij de aanschaf van jouw smart occasion.

Alles over smart

In 1993 was er bij Mercedes-Benz de eerste gedachte ontstaan om een kleine, compacte auto te ontwikkelen die bij uitstek geschikt zou zijn voor de stad. Later dat jaar was Smart geboren, wat staat voor Swatch Mercedes Art, in samenwerking met de Swatch Group. De smart is een trendy auto en biedt van origine plaats aan twee mensen. Al snel won de smart aan populariteit en werden onder andere ook een smart cabrio, smart roadster en een vierdeurs smart ontwikkeld: de ForFour. Smart werd in eerste instantie niet verkocht bij traditionele dealers, maar in Smart Centers. Tegenwoordig wordt de smart verkocht bij Mercedes-Benz dealers.

Sinds 2007 is de ‘new generation’ van smart op de markt. Deze smarts zijn 20 centimeter langer geworden, waardoor de wegligging fors verbeterd is, de kofferbak veel groter is geworden en de auto veel veiliger is. En wist je dat de eerste generatie van de smart ForFour in Nederland werd gemaakt? Tussen 2004 en 2006 werd de smart ForFour in Born gemaakt door NedCar. De tweede generatie van de smart ForFour kwam pas acht jaar later op de markt en is in samenwerking met Renault ontwikkeld. Deze tweede generatie smart ForFour heeft de motor achterin en is net als de andere tweede generaties van het merk sterk verbeterd. 

Veelgestelde vragen over smart occasions van Hedin Automotive

Welke smart modellen zijn er als occasion te koop?

Hedin Automotive heeft de smart ForTwo en smart ForFour in het tweedehands aanbod. Deze hebben we in veel verschillende kleuren en uitvoeringen voor je klaarstaan. 

Wat is de waarde van mijn huidige auto en kan ik deze inruilen?

Deze kun je zeker inruilen! Bereken eenvoudig een indicatieve inruilwaarde van je auto met behulp van onze online taxatie tool. Deze vind je terug op iedere occasion-pagina. De definitieve inruilwaarde zal worden bepaald bij een van onze vestigingen. 

Welke controles en garanties krijg ik bij aanschaf van een smart occasion bij Hedin Automotive?

Smart occasions van Hedin Automotive zijn allemaal gecontroleerd en in goede conditie en hebben minimaal een jaar BOVAG-, fabrieks- of merkgarantie. Daarnaast kun je bij aanschaf van iedere occasion rekenen op drie zekerheden: een vaste, scherpe all-in prijs, 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK. Bovendien kun je kiezen uit drie aantrekkelijke servicepakketten. Lees er alles over op onze occasion informatiepagina

Kan ik de garantie van mijn smart occasion verlengen?

Ja, dat kan met de aanvullende Hedin Automotive Occasions Servicepakketten. Lees hier meer over de verschillende servicepakketten van Hedin Automotive.

Hoe kan ik mijn tweedehands smart betalen?

Dat kan op verschillende manieren. Bij Hedin Automotive kun je een smart occasion kopen, leasen of financieren. In geval van koop kun je het aankoopbedrag van je tweedehands smart overschrijven, pinnen of contant betalen. Neem voor meer informatie en de voorwaarden contact op met de Hedin Automotive-dealer waar de smart occasion staat.

Kan ik de BTW van een smart occasion terugvorderen?

Dat hangt er vanaf. Hedin Automotive verkoopt zowel BTW-auto’s als marge-auto’s, wat inhoudt dat het voor de zakelijke rijder soms wel terug te vorderen is en soms niet. Selecteer deze eis eenvoudig in het filtermenu of informeer bij de vestiging waar de tweedehands smart staat of de BTW terug te vorderen is.