Kopen vanaf

€ 41.330

Private lease € 609

€ 599

Bijtellingspercentage

16%

Ontdek de nieuwe smart #1

De welbekende smart is verleden tijd. smart start namelijk met de smart #1 een nieuw tijdperk. Het innovatieve model is niet alleen groter, maar ook volledig elektrisch. De smart #1 beschikt over een actieradius van 440 kilometer: meer dan genoeg om je soepel door de stad voort te bewegen én daarbuiten.

Zowel aan de binnenzijde als de buitenzijde heeft de smart #1 grote stappen voorwaarts gemaakt. Het opvallende en verfrissende design kenmerkt elementen van Mercedes-Benz, qua afwerking en materiaalkwaliteit. 

Benieuwd geworden? Kom de nieuwe smart #1 bij ons in de showroom bewonderen of maak direct een afspraak om de #1 tijdens een proefrit zelf te ervaren.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

smart #1 uitvoeringen

Maak een proefrit in de smart #1

De smart #1 is een genot om in te rijden, een ervaring die je zelf moet opdoen tijdens een proefrit. Laat je gegevens achter om de smart #1 tijdens een proefrit zelf te ervaren of kom langs bij één van onze vestigingen en bewonder de nieuwe smart #1 in de showroom. Liever online bekijken? Bekijk dan onze YouTube review.

smart #1 BRABUS

Naast de Premium, Pro+ en de Launch Edition introduceert smart ook de smart #1 BRABUS. De BRABUS uitvoering is vierwielaangedreven en heeft twee elektromotoren. Deze uitvoering heeft maar liefst 428 pk en 543 Nm, waardoor de #1 BRABUS in slechts 3,9 seconden naar de 100 km/h sprint. Hiermee tillen smart en BRABUS hun samenwerking naar een hoger niveau. Ontdek de sportieve kant van de smart #1 BRABUS. Benieuwd geworden? We vertellen je er graag alles over in een van onze showrooms!

Volledig elektrisch door de stad met de smart #1

Een elektrische aandrijving is geen onbekende bij smart, alleen beschikt de smart #1 ten opzichte van zijn voorgangers over een veel grotere actieradius. Met een maximaal bereik van 440 kilometer laat de smart #1 jou niet in de steek. In minder dan een half uur kan de batterij van 10 - 80% laden, dus dat is elektrisch rijden op een aangename manier. Na het op-/bijladen laden kan de laadkabel gemakkelijk in de voorkant van de smart #1 opgeborgen worden, een bruikbaar detail.

De smart #1 heeft een vloeiend en innovatief design

Een gevoel van ruimte, zowel van binnen als van buiten, veroorzaakt door het panoramadak en de dunne raamstijlen. De gladde afwerking met verzonken deurgrepen resulteert in een lage weerstand, ten gunste van de actieradius van de smart #1. Een exclusieve ervaring, ook aan de binnenzijde met de afwerking van fijne materialen. Door middel van het grote infotainment-scherm kan car-sharing ingeschakeld worden. Zo deel je jouw smart #1 zonder het gebruik van een sleutel!

Aan ruimte geen gebrek in de smart #1

De smart #1 is groot en jij kunt zelf bepalen hoeveel ruimte jij in gebruik wilt nemen. De SUV heeft een lengte van 4,27 meter. Om meer ruimte te creëren kan de bagageruimte aangepast worden. De achterbank is tot wel 13 centimeter te verschuiven, waardoor de ruimte in de achterbak groeit van 273 liter tot maximaal 411 liter. Daarnaast is de achterbank neerklapbaar in 40/60. Kortom een elektrische SUV voor het hele gezin met vele mogelijkheden!

Maak digitaal kennis met de smart #1

Wij laten je in onze YouTube video graag kennismaken met de compleet nieuwe smart #1 en laten je graag alle details zien. Zo kun je online al veel te weten komen over dit nieuwe model. Meer weten? Neem dan contact op met een van onze smart-vestigingen.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over de smart #1

Hoe snel is de smart #1 opgeladen?

De smart #1 laad je moeiteloos op van 10% naar 80% binnen 30 minuten.

Wat is de actieradius van de smart #1?

De maximale actieradius van de smart #1 is 440 kilometer.

Vanaf wanneer is de smart #1 beschikbaar?

De smart #1 staat op dit moment in onze vestigingen Amsterdam Zuidoost en Amersfoort. Je bent van harte welkom in beide vestigingen om gezamenlijk de #1 van jouw dromen te vinden.