Onze smart modellen

Maak kennis met de compacte modellen van smart bij Hedin Automotive

Voor wie een compacte auto zoekt maar niet wil inleveren op luxe is een smart de beste keuze. Een smart is de ultieme auto voor in de stad en bij Hedin Automotive vind je alle modellen.
Ga jij voor de klassieke tweezitter EQ fortwo, de EQ fortwo cabrio of kies je voor wat meer ruimte met de EQ forfour?

Maak alvast online kennis met de drie modellen van smart en vraag direct een proefrit of offerte aan of kom langs bij een vestiging bij jou in de buurt. Hier helpen we je graag bij het uitzoeken van het smart model dat bij je past!

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over de smart modellen

Welke smart modellen zijn er op dit moment?

In Nederland zijn de smart EQ fortwo, smart EQ fortwo cabrio, smart EQ forfour op dit moment verkrijgbaar.

Waar ik kan ik de brochures / prijslijsten van de smart modellen terugvinden?

Op de modellenpagina's van smart kun je de actuele prijslijsten met daarin alle relevante informatie vinden. Papieren exemplaren zijn te verkrijgen in de vestiging. Selecteer een model hierboven om naar de modelpagina te gaan, vervolgens vind je daar alle mogelijke downloads.

Ik zoek een smart cabrio. Verkoopt Hedin Automotive deze?

Jazeker. Deze smart heet de EQ fortwo cabrio. Meer informatie over het model, de uitvoeringen en de mogelijkheid tot het maken van een proefritafspraak vind je hier.

Verkoopt Hedin Automotive ook tweedehands modellen van smart?

Uiteraard. Bij ons vind je een aanbod met verschillende modellen, kleuren, bouwjaren en kilometerstanden. Bekijk hier onze smart occasions en vraag vrijblijvend een proefrit of offerte aan.