Openingstijden smart-dealer Hedin Automotive in Amersfoort

Dé smart-dealer van Amersfoort

Een smart koop of onderhoud je natuurlijk bij smart-dealer Hedin Automotive. Je bent van harte welkom bij onze vestiging aan de Ruimtevaart 30 in Amersfoort. Bij Hedin Automotive hebben wij een ruim aanbod nieuwe en jong gebruikte smart personenauto’s. Je profiteert altijd van scherpe acties! Ons team in Amersfoort staat graag voor je klaar!

Bij onze vestiging in Amersfoort hebben we de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

smart op voorraad in Amersfoort

Op zoek naar een nieuwe smart? Of een goed onderhouden occasion? Bij smart-dealer Hedin Automotive in Amersfoort hebben we een grote voorraad scherp geprijsde modellen staan. Bij ons krijg je altijd een goede deal!

smart onderhoud en service

Wil je onderhoud, reparatie of een APK keuring aan jouw smart laten uitvoeren? Is het tijd voor klein of groot onderhoud of wil je jouw banden laten wisselen? Onze gecertificeerde monteurs staan graag voor je klaar!  

Veelgestelde vragen over onze smart vestiging in Amersfoort

Wat zijn de openingstijden van Hedin Automotive Amersfoort?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Hedin Automotive Amersfoort geopend van 08:00 – 18:00 en op zaterdag van 09:00 – 17:00. De werkplaats is geopend van 07:30 – 18:30 en op zaterdag van 09:00 – 14:00.

Voor welke service kan ik terecht bij Hedin Automotive Amersfoort?

Voor alle services aan je smart personenwagen ben je welkom bij Hedin Automotive Amersfoort.