smart service & onderhoud

Met onderhoud bij Hedin Automotive, erkend smart-dealer, behoud jouw auto zijn waarde.

Onderhoud voor smart in onze moderne werkplaatsen

Je geeft jouw smart natuurlijk niet zomaar uit handen. Maar als het nodig is, dan het liefst aan mensen die er verstand van hebben. Bij onze smart-vestigingen werken alleen technici die iedere smart vakkundig onderhouden. Van APK, tot (periodiek) onderhoud en specialistische diagnoses. Bij erkend smart-dealer Hedin Automotive ben je aan het juiste adres.

smart onderhoud en reparaties bij Hedin Automotive

Voor onderhoud of reparaties bent je bij ons aan het juiste adres. Je krijgt vooraf altijd een indicatie van de kosten en daarnaast zijn er vaste prijzen voor de onderhoudsbeurten, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Daarbij werken wij alleen met originele onderdelen waardoor jouw smart zijn waarde behoud en je weer veilig de weg op kunt om kilometers te maken. 

Werkplaatsafspraak maken

Wil je onderhoud, een reparatie of een APK-keuring laten uitvoeren? Is het tijd voor klein of groot onderhoud of wilt je de banden laten wisselen? Maak eenvoudig online, een werkplaatsafspraak voor jouw smart via onze werkplaatsplanner. 

Veelgestelde vragen over smart onderhoud bij Hedin Automotive

Hoe maak ik een afspraak voor onderhoud of reparatie aan mijn smart?

Het maken van een afspraak kan eenvoudig en snel via onze online werkplaatsplanner. Hierin kun je aangeven welke werkzaamheden je wenst en kun je een datum en tijd uitkiezen. Vervolgens nemen wij nog even contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Waarom kies ik voor een officiële merkdealer voor onderhoud aan mijn smart?

In eerste instantie is het belangrijk om tijdens de fabrieksgarantie onderhoud en reparaties te laten plegen door een erkend merk-dealer voor het behoud van de garantie. Maar ook daarna heeft onderhoud bij een merkdealer zoals Hedin Automotive grote voordelen. Zo werken er bij ons merkspecialisten en werken wij met originele (fabrieks)onderdelen. Hierdoor weet je zeker dat je veilig rijdt en dat de waarde van je smart zo goed mogelijk behouden blijft. Daarnaast krijg je garantie op het werk dat wij verrichten.

Werken er bij smart-dealer Hedin Automotive erkende en gecertificeerde monteurs?

Jazeker. Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en wij hebben de kennis van specifiek jouw automerk in huis. Zo volgen onze medewerkers geregeld trainingen en behalen zij certificaten van het merk zelf.

Ik heb schade aan mijn smart, kan ik dan ook bij jullie terecht voor schadeherstel?

Jazeker, onze schadevestigingen zijn gespecialiseerd in het repareren van grote en kleine schades, zoals krassen, deukjes of raamschade. Meer weten, je kunt ons ook altijd bellen op 0882927100.