smart-dealer Hedin Automotive in Amsterdam-Zuidoost

Openingstijden smart-dealer Hedin Automotive in Amsterdam

Dé smart-dealer van Amsterdam Zuidoost

Hedin Automotive Amsterdam Zuidoost, gevestigd op de Burgemeester Stramanweg 110, is dé place-to-be wanneer je op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte smart. De voorraad auto’s bestaat uit zowel nieuwe als (jong) gebruikte voertuigen. Voor al jouw mobiliteitsvraagstukken verwelkomen wij je graag op onze vestiging in Amsterdam Zuidoost. 

Bij onze vestiging in Amsterdam Zuidoost hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

smart op voorraad in Amsterdam Zuidoost

Ben je geïnteresseerd in een nieuwe smart? Of gaat jouw voorkeur liever uit naar een occasion? Dan biedt ons aantrekkelijk geprijsde en gevarieerde aanbod voorraad auto’s uitkomst. Het aanbod voertuigen is zorgvuldig geselecteerd en bevat uitsluitend goed onderhouden auto’s. Hierdoor ben je verzekerd van zorgeloze mobiliteit!

smart onderhoud en service

Voor alle soorten onderhoud en reparaties aan jouw smart ben je bij onze vestiging in Amsterdam Zuidoost van harte welkom. APK keuringen, groot en klein onderhoud, reparaties, bandenwissels: onze gecertificeerde monteurs staan te allen tijde voor jou klaar. Maak eenvoudig online een werkplaatsafspraak en bepaal zelf wanneer de afspraak jou het beste uitkomt. 

Veelgestelde vragen over onze smart vestiging in Amsterdam Zuidoost

Wat zijn de openingstijden van Hedin Automotive Amsterdam Zuidoost?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Hedin Automotive Amsterdam Zuidoost geopend van 08:00 – 18:00 en op zaterdag van 09:00 – 17:00. De werkplaats is geopend van 07:30 – 18:30 en op zaterdag van 09:00 – 14:00. Op zondag is Hedin Automotive Amsterdam Zuidoost gesloten.

Voor welke service kan ik terecht bij Hedin Automotive Amsterdam Zuidoost?

Voor alle services aan je smart personenwagen ben je welkom bij Hedin Automotive Amsterdam Zuidoost.