smart-servicepunt Hedin Automotive in Veenendaal

Openingstijden smart-dealer Hedin Automotive in Veenendaal

Dé smart-dealer van Veenendaal en omstreken

Hedin Automotive Veenendaal, gelegen aan de Galileistraat 15, is de smart-vestiging voor onderhoud en service. Hier ben je aan het juiste adres voor vakkundig onderhoud, reparaties, APK en meer. Maak eenvoudig online een werkplaatsafspraak en kom langs.

Bij onze vestiging in Veenendaal hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

smart onderhoud en service

APK keuringen, groot en klein onderhoud, reparaties, het wisselen van banden: je bent voor alle soorten onderhoud en reparaties van harte welkom bij onze smart-vestiging in Veenendaal. Onze gecertificeerde monteurs zorgen ervoor dat jouw auto in topconditie blijft. Plan eenvoudig jouw werkplaatsafspraak online via de website van Hedin Automotive. 

Veelgestelde vragen over onze smart vestiging in Veenendaal

Wat zijn de openingstijden van Hedin Automotive Veenendaal?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Hedin Automotive Veenendaal geopend van 08:00 – 18:00 en op zaterdag van 09:00 – 17:00. De werkplaats is geopend van 07:30 – 18:30 en op zaterdag van 09:00 – 14:00. Op zondag is Hedin Automotive Veenendaal gesloten.

Voor welke service kan ik terecht bij Hedin Automotive Veenendaal?

Voor alle services aan je smart personenwagen ben je welkom bij Hedin Automotive Veenendaal.