Openingstijden smart-dealer Hedin Automotive in Almere

Hét smart-servicepunt van Almere en omstreken

Je bent met je smart van harte welkom bij onze vestiging aan De Huchtstraat 10 in Almere. Bij Hedin Automotive hebben wij jarenlange ervaring met het onderhouden van smart en werken wij met originele onderdelen. 

 Bij onze vestiging in Almere hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

smart onderhoud en service

Wil je onderhoud, reparatie of een APK keuring aan jouw smart laten uitvoeren? Is het tijd voor klein of groot onderhoud of wil je jouw banden laten wisselen? Onze gecertificeerde monteurs staan graag voor je klaar. We werken met originele onderdelen en helpen je snel weer op weg. 

Veelgestelde vragen over onze smart vestiging in Almere

Wat zijn de openingstijden van Hedin Automotive Almere?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Hedin Automotive Almere geopend van 08:30 – 18:30 en op zaterdag van 10:00 – 18:00. De werkplaats is geopend van 07:30 – 18:30 en op zaterdag van 09:00 – 14:00.

Voor welke service kan ik terecht bij Hedin Automotive Almere?

Voor alle services aan je smart personenwagens ben je welkom bij Hedin Automotive Almere.