Openingstijden smart-dealer Hedin Automotive in Hilversum

Hét smart-servicepunt van Hilversum en omstreken

Woon je in de omgeving van Hilversum en heeft jouw smart onderhoud nodig? Dan ben je bij Hedin Automotive Hilversum aan de Zeverijnstraat 16 aan het goede adres. Wij hebben jarenlange ervaring met smart onderhoud en werken met originele onderdelen. 

Bij onze vestiging in Hilversum hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

smart onderhoud en service

Jouw smart voorzien van hoge kwaliteit onderhoud of reparaties? Maak dan eenvoudig online een werkplaatsafspraak. Onze gecertificeerde monteurs houden jouw voertuig in topconditie. Veel voorkomende werkzaamheden zijn APK keuringen, klein en groot onderhoud, reparaties en het wisselen van banden. Graag tot snel bij Hedin Automotive Hilversum.

Veelgestelde vragen over onze smart vestiging in Hilversum

Wat zijn de openingstijden van Hedin Automotive Hilversum?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Hedin Automotive Hilversum geopend van 08:00 – 18:00 en op zaterdag van 09:00 – 17:00. De werkplaats is geopend van 07:30 – 18:30 en op zaterdag van 09:00 – 14:00. Op zondag is Hedin Automotive Hilversum gesloten.

Voor welke service kan ik terecht bij Hedin Automotive Hilversum?

Voor alle services aan je smart personenwagen ben je welkom bij Hedin Automotive Hilversum.