Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé smart-dealer van Hilversum en omstreken

Woon je in de omgeving van Hilversum en ben je op zoek naar een smart? Dan ben je bij Hedin Automotive Hilversum aan de Zeverijnstraat 16 aan het goede adres. smart-dealer Hedin Automotive beschikt over een ruime voorraad nieuwe en gebruikte smart voertuigen. Naast het aantrekkelijk geprijsde aanbod, profiteer je altijd van scherpe acties. Ons gepassioneerde team in Hilversum verneemt graag wat we voor je kunnen betekenen! 

Bij onze vestiging in Hilversum hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Openingstijden Hedin Automotive Hilversum

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

smart op voorraad in Hilversum

Heb je interesse in een nieuwe of gebruikte smart? Dan biedt ons brede en met zorg geselecteerde voorraad voertuigen uitkomst. Wanneer je advies wenst rondom de zoektocht naar een smart, dan staan onze medewerkers je graag te woord.

smart onderhoud en service

Jouw smart voorzien van hoge kwaliteit onderhoud of reparaties? Maak dan eenvoudig online een werkplaatsafspraak. Onze gecertificeerde monteurs houden jouw voertuig in topconditie. Veel voorkomende werkzaamheden zijn APK keuringen, klein en groot onderhoud, reparaties en het wisselen van banden. Tot ziens bij Hedin Automotive Hilversum! 

Veelgestelde vragen over onze smart vestiging in Hilversum

Wat zijn de openingstijden van Hedin Automotive Hilversum?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Hedin Automotive Hilversum geopend van 08:00 – 18:00 en op zaterdag van 09:00 – 17:00. De werkplaats is geopend van 07:30 – 18:30 en op zaterdag van 09:00 – 14:00. Op zondag is Hedin Automotive Hilversum gesloten.

Voor welke service kan ik terecht bij Hedin Automotive Hilversum?

Voor alle services aan je smart personenwagen ben je welkom bij Hedin Automotive Hilversum.