Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Jouw auto is geld waard
Gemakkelijk online
24/7 inruilwaarde berekenen

Waarom je auto inruilen bij Hedin Automotive

Het inruilen van een auto waar je jaren in hebt gereden is spannend. Bij Hedin Automotive begrijpen we dat en weten we dat een auto emotionele waarde kan hebben. Daarom kiezen wij voor een persoonlijke benadering en bieden wij maatwerk. Heb je online een indicatieve waarde opgevraagd en wil je de definitieve waarde weten? Kom dan langs op één van onze vestigingen. Je auto wordt getaxeerd door een verkoper met jarenlange ervaring die hier uitgebreid de tijd voor neemt. Daarnaast kijkt er voor de zekerheid altijd nog een verkoopleider of occasion manager mee, om ervoor te zorgen dat wij je de best mogelijke waarde bieden.

Een nieuwe of tweedehands auto koop je bij Hedin Automotive

Ben je op zoek naar een nieuwe of tweedehands Nissan? Bekijk dan onze grote voorraad en vindt de Nissan van jouw dromen. Wij adviseren je graag bij de aanschaf of financiering van je nieuwe auto.

Interesse in een ander merk dan Nissan? Dat kan natuurlijk. Wij bieden naast Nissan nog veel andere automerken aan. Onze grote voorraad bekijk je eenvoudig online.