Dacia Voorraad Deals bij Hedin Automotive

Het beste aanbod voor een nieuwe Dacia uit voorraad met de beste prijs vind je hier. Wat dacht je van een proefrit in de hagelnieuwe Dacia Jogger of in de 100% elektrische Dacia Spring? Of laat je je liever adviseren over de scherpe private lease deals? Je bent van harte welkom in eén van onze vestigingen.

Heb je momenteel een andere auto? Ruil deze dan voordelig bij ons in! Met onze online taxatietool krijg je binnen 1 minuut een indicatieve waarde van jouw huidige auto. 

Vind hieronder het model wat bij je past en bekijk het aanbod

Dacia Spring

Essential 100% elektrisch

Vanaf € 21.695

Private lease vanaf 

€ 188 p/m*

Opties:

 • Eco Modus
 • DAB+ radio
 • Boordcomputer met LCD scherm

Subsidie € 2.950

*Vanaf € 249 o.b.v. 48 maanden en 5.000 km of met € 2.950 overheidssubsidie € 188 p/m.

Dacia Sandero Stepway

Expression TCe 100 ECO-G

Vanaf € 21.545

Private lease vanaf 

€ 384 p/m*

Opties:

 • Metaallak
 • Licht- en regensensor
 • Parkeersensoren

* O.b.v. 72 maanden en 5000km per jaar.

Dacia Jogger

Expression TCe 110 7-zits

Vanaf € 26.495

Private lease vanaf 

€ 449 p/m*

Opties:

 • Cruise control
 • Privacy glass
 • Parkeersensoren

* O.b.v. 72 maanden en 5000km per jaar.

Dacia Duster

Journey TCe 100 ECO-G

Vanaf € 26.945

Private lease vanaf 

€ 454 p/m*

Opties:

 • Cruise control
 • Privacy glass
 • Parkeersensoren

* O.b.v. 72 maanden en 5000km per jaar.

Veelgestelde vragen over de Dacia Voorraad Deals

Voor welke Dacia modellen zijn er acties?

Bij Dacia-dealer Hedin Automotive vind je doorlopend acties voor bijvoorbeeld de Dacia Jogger, Dacia Sandero Stepway of Dacia Spring uit onze voorraad.
Ben je opzoek naar een Dacia om privé te leasen? Bekijk dan onze scherp geprijsde modellen of vind er een in onze voorraad.

Zijn er ook Dacia private lease acties?

Ja, die zijn er! Alle private lease acties vind je hier. Verder is het ook mogelijk om een Dacia uit onze voorraad privé te leasen tegen scherpe tarieven. Bekijk hier onze actuele voorraad rijk uitgeruste modellen.

Kan ik mijn huidige auto inruilen bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan! De indicatieve waarde van je huidige auto kun je berekenen met onze online taxatietool. Uiteindelijk zal de definitieve inruilwaarde bij een van onze vestigingen worden vastgesteld.

Ik wil een proefrit maken in een Dacia actiemodel. Kan dat?

Uiteraard. Deze afspraak maak je eenvoudig via het contactformulier op de actiepagina of via de button op de pagina van een specifiek Dacia voorraadmodel.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag ? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Hedin Automotive vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Actievoorwaarden

Genoemde acties zijn onder voorbehoud en gelden zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en type-/schrijffouten voorbehouden. Acties gelden alleen bij Renault-dealer Hedin Automotive en zijn (deels) gebaseerd op landelijke acties van de importeur. Hierdoor zijn genoemde acties gevoelig voor wijzigingen en schommelingen. Vraag altijd naar uw specifieke voordeel in de showroom.