Openingstijden Hedin Automotive Dacia in Venlo

Bezoek onze Dacia-dealer in Venlo 

Woon je in de regio van Venlo en ben je op zoek naar een nieuwe auto? Bezoek onze Dacia-dealer in Venlo. Hier hebben wij de nieuwste Dacia modellen en jonge occasions voor je klaarstaan. Kom langs voor een proefrit of vrijblijvend advies. 

Heeft jouw Dacia onderhoud nodig? Plan dan eenvoudig online jouw afspraak voor onderhoud, reparatie, de APK, een bandenwissel en meer.

Onze vestiging in Venlo heeft de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Nieuwe naam en nieuwe site voor Janssen Kerres Dacia Venlo. Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.

Jouw vertrouwde dealer in Venlo heeft een andere naam. Sinds februari 2024 gaat Janssen Kerres verder onder de vlag van Hedin Automotive. Autohart van Nederland. Alle informatie over jouw dealer, het bekijken van nieuwe modellen of het maken van een werkplaatsafspraak kan voortaan via hedinautomotive.nl. Uiteraard blijven de medewerkers en onze service in Venlo ongewijzigd. De vertrouwde gezichten staan hier graag voor je klaar.

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap! 

Dacia op voorraad in Venlo

Kies een Dacia uit voorraad en begin direct met genieten. Je kunt onze voorraad auto's direct bij ons kopen, leasen of financieren. Ga jij voor een nieuwe of tweedehands Dacia? We zien je graag binnenkort voor het maken van een proefrit.

Dacia onderhoud en service in Venlo

Jouw Dacia is bij onze dealer in Venlo in de juiste handen voor onderhoud, reparatie, de APK, een bandenwissel en meer. Wij zijn erkend merkdealer en werken met originele Dacia onderdelen.