Openingstijden Hedin Automotive Dacia in Maastricht

Dacia Maastricht is officieel Dacia-dealer

Onze Dacia-dealer vind je aan de rand van Maastricht. Hier helpen we je graag bij het vinden van de ideale auto. Je vindt bij ons zowel nieuwe als tweedehands Dacia modellen die je direct kunt kopen, leasen of financieren.

Daarnaast ben je in de garage van onze Dacia-dealer in Maastricht van harte welkom voor onderhoud, reparatie, APK en meer. Maak online jouw werkplaatsafspraak.

Dacia-dealer Maastricht heeft de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Nieuwe naam en nieuwe site voor Janssen Kerres Dacia Maastricht. Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.

Jouw vertrouwde dealer in Maastricht heeft een andere naam. Sinds februari 2024 gaat Janssen Kerres verder onder de vlag van Hedin Automotive. Autohart van Nederland. Alle informatie over jouw dealer, het bekijken van nieuwe modellen of het maken van een werkplaatsafspraak kan voortaan via hedinautomotive.nl. Uiteraard blijven de medewerkers en onze service in Maastricht ongewijzigd. De vertrouwde gezichten staan hier graag voor je klaar.

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap! 

Dacia voorraad nieuw en tweedehands in Maastricht

Onze Dacia-dealer in Maastricht heeft een ruime voorraad met zowel nieuwe als tweedehands auto's. Onze voorraad modellen kun je direct kopen, leasen of financieren. Zien we je binnenkort voor het maken van een proefrit?

Onderhoud en service bij Dacia Maastricht

Onderhoud jouw Dacia goed en kies voor onderhoud of reparatie bij een erkend dealer. Onze gecertificeerde monteurs hebben de juiste kennis en materialen in huis om jouw Dacia in topconditie te houden.