Dacia occasions

Betrouwbare Dacia occasions koop je bij Hedin Automotive. Bij iedere Dacia occasion kun je rekenen op drie zekerheden: een vaste, scherpe prijs, 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK. Bovendien kun je kiezen uit drie aantrekkelijke servicepakketten. Lees er alles over op onze occasion informatiepagina

Vind je droomauto tussen onze Dacia occasions bij Hedin Automotive

Hedin Automotive heeft een groot aantal Dacia occasions op voorraad staan. Onze Dacia occasions modellen zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de eisen van zowel Dacia als Hedin Automotive. Wij hebben Dacia occasions met verschillende bouwjaren, kilometerstanden, kleuren en uitvoeringen. Wij helpen je graag bij je zoektocht naar de ideale tweedehands Dacia.

Dacia personenauto en bedrijfswagen occasions

Dacia is van origine een Roemeens automerk en behoort sinds 1999 tot de Franse Renault-groep. Dacia maakt daarbij gebruik van alle ervaring en technische expertise uit de Renault-groep. Op die manier ontwerpen en produceren zij stevige, betrouwbare en ruime modellen die bereikbaar zijn voor ieder budget. Steeds meer Nederlanders kiezen voor een zuinige Dacia en het merk wint aan populariteit. Zo ook de vraag naar een betrouwbare Dacia occasion.

Dacia heeft een breed gamma modellen en occasions. Zo vind je compacte personenauto's en grotere Dacia occasions die goed te gebruiken zijn als bedrijfswagen. Zo heeft de Dacia Dokker een handige grote vlakke laadvloer. Wist je dat er ook een tweedehands Dacia Duster pick-up bestaat?

Proefrit maken in een Dacia occasion

Vraag eenvoudig een proefrit aan via de button op de occasion-pagina van de auto van je interesse of neem direct contact op met de Hedin Automotive-dealer waar de Dacia occasion staat. Zo kun je ervaren of de occasion ook écht voldoet aan al je wensen en past bij je rijstijl. Tegelijkertijd kunnen wij al je vragen beantwoorden, adviseren en helpen bij het vinden van een mooie Dacia occasion.

Een Dacia occasion kopen, leasen of financieren?

Heb je een leuke occasion op het oog? Mooi! Bij Dacia-dealer Hedin Automotive kun je ervoor kiezen om je Dacia occasion te kopen, leasen of te financieren. De mogelijkheden verschillen per Dacia occasion en deze zijn terug te vinden op de pagina van een specifieke occasion. Heb je vragen of wil je je laten adviseren over de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of laat je informeren door een verkoopadviseur in een van onze Dacia-dealers.

Aanbod Dacia occasions

Bij ons vind je alle modellen van Dacia in onze occasion voorraad. Denk hierbij aan occasions van de Dacia Logan, Dacia Spring, Dacia Dokker, Dacia Jogger, Dacia Duster, Dacia Lodgy en de Dacia Sandero

Populaire Dacia occasions

Dacia occasions worden steeds populairder. Maar er zijn twee modellen van Dacia te benoemen die verreweg het meest verkocht zijn én het meest populair zijn als occasion. De Dacia Duster is een populaire occasion omdat dit een betaalbare compacte SUV is. Hij biedt veel ruimte, comfort, rijdt zuinig en is betrouwbaar. Daarnaast heeft hij een aantrekkelijk scherpe prijs als occasion en is hij behoorlijk waardevast. De Dacia Sandero is een andere populaire Dacia occasion. De Dacia Sandero verslaat de Volkswagen Golf en is de best verkochte auto van Europa. Deze hatchback occasion van Dacia is betrouwbaar en ideaal voor in de stad. Wij hebben standaard een groot aanbod van deze populaire Dacia occasions klaarstaan.

Liever in een elektrische Dacia occasion rijden?

Ook Dacia investeert in elektrische auto's. Zo heeft het merk bijvoorbeeld de Dacia Spring. Dit is de meest voordelige 100% elektrische auto in Europa. Een elektrische Dacia Spring occasion heeft een realistische actieradius van 230 km en is daarmee de ideale occasion voor kleinere afstanden en woon-werkverkeer.

Over Hedin Automotive

Hedin Automotive vertegenwoordigt meer dan 25 toonaangevende automerken, waaronder Mercedes-Benz, BMW, MINI, Volvo, Ford, Land Rover, Kia, Opel, Nissan, Peugeot, Citroën en Renault en heeft een groot aantal vestigingen in heel Nederland. Naast het aanbod van nieuwe en tweedehands auto’s biedt Hedin Automotive ook aanvullende diensten zoals leasing, verhuur, verzekering, financiering, verlengde garantie, (merk-erkend) schadeherstel, bedrijfswageninrichting en -bestickering. Hedin Automotive hecht veel waarde aan sterke relaties met haar leveranciers en klanten en onderscheidt zich door betrokken en specialistische medewerkers. Hier kun je op vertrouwen bij de aanschaf van jouw Dacia occasion.

Waar zijn de Dacia occasion-dealers van Hedin Automotive te vinden?

Hedin Automotive heeft tal van vestigingen in het zuiden van Nederland en hier helpen we je graag bij het uitzoeken van een Dacia occasion. Je kunt ons onder andere vinden in 's Hertogenbosch, Eindhoven, Oss, Tilburg, Valkenswaard, Veghel, Maastricht, Venlo en Helmond. Bekijk hier het overzicht van al onze Dacia-vestigingen.

Waarom koop je een Dacia occasion bij Hedin Automotive?

Onze Dacia occasions hebben minimaal een jaar BOVAG-, fabrieks- of merkgarantie. Daarnaast kun je bij iedere Dacia occasion van Hedin Automotive rekenen op drie zekerheden: een vaste, scherpe prijs, 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK. Dit valt nog verder uit te breiden met extra Hedin Certified-servicepakket om zonder zorgen in jouw nieuwe Dacia occasion te kunnen rijden.

Veelgestelde vragen over Dacia occasions

Welke Dacia occasion modellen zijn er?

Hedin Automotive heeft een groot aanbod tweedehands Dacia modellen. Wij hebben de Dacia Logan, Dacia Lodgy, Dacia Duster en Dacia Sandero voor je klaar staan.

Wat is de waarde van mijn huidige auto en kan ik deze inruilen?

Jazeker. Op iedere occasion-pagina kun je gemakkelijk een indicatieve inruilwaarde berekenen met behulp van onze online taxatie tool. De definitieve inruilwaarde zal worden vastgesteld tijdens een afspraak bij een van onze vestigingen.

Welke controles en garanties krijg ik bij aanschaf van een Dacia occasion van Hedin Automotive?

Dacia occasions van Hedin Automotive zijn allemaal gecontroleerd en in goede conditie en hebben minimaal een jaar BOVAG-, fabrieks- of merkgarantie. Daarnaast kun je bij aanschaf van iedere tweedehands Dacia rekenen op drie zekerheden: een vaste, scherpe prijs, 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK. Bovendien kun je kiezen uit drie aantrekkelijke servicepakketten. Lees er alles over op onze occasion informatiepagina

Ik wil de garantieperiode van mijn Dacia occasion verlengen, kan dat?

Ja, dat kan met de aanvullende Hedin Certified-servicepakketen. Lees hier meer over de verschillende servicepakketten van Hedin Automotive.

Hoe kan ik mijn tweedehands Dacia betalen?

Bij Hedin Automotive kun je je tweedehands Dacia kopen, leasen of financieren. Kies je voor koop dient je betaling te zijn bijgeschreven voor het moment van aflevering. Het is ook mogelijk om een directe pinbetaling te doen tijdens de aflevering, maar zorg er dan wel voor dat je pinlimiet van te voren is verhoogd bij de bank. Betaal je liever contant? Bij Hedin Automotive kan dat. Vraag van te voren wel even naar de voorwaarden.

Is de BTW van een tweedehands Dacia te verrekenen?

Dat verschilt per occasion. Hedin Automotive verkoopt zowel BTW-auto’s als marge-auto’. Dit houdt in dat de BTW soms wel en soms niet is terug te vorderen voor een zakelijke rijder. Selecteer deze eis eenvoudig in het filtermenu of informeer bij de vestiging waar de tweedehands Dacia van je keuze staat of je de BTW kunt terugvorderen.