Openingstijden Hedin Automotive Dacia in Sittard

Breng een bezoek aan Dacia-dealer Sittard

Woon je in de buurt van Sittard en wil je graag een auto kopen? Breng dan zeker een bezoek aan onze Dacia-dealer in Sittard. Hier hebben we nieuwste modellen voor je klaarstaan, jonge occasions en helpen we je met persoonlijk advies.

Daarnaast ben je bij onze dealer in Sittard van harte welkom met je huidige auto voor onderhoud of reparatie. Maak eenvoudig online een afspraak in onze garage. 

Onze Dacia-dealer in Sittard heeft de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Nieuwe naam en nieuwe site voor Janssen Kerres Dacia Sittard. Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.

Jouw vertrouwde dealer in Sittard heeft een andere naam. Sinds februari 2024 gaat Janssen Kerres verder onder de vlag van Hedin Automotive. Autohart van Nederland. Alle informatie over jouw dealer, het bekijken van nieuwe modellen of het maken van een werkplaatsafspraak kan voortaan via hedinautomotive.nl. Uiteraard blijven de medewerkers en onze service in Sittard ongewijzigd. De vertrouwde gezichten staan hier graag voor je klaar.

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap! 

Dacia uit voorraad kopen in Sittard

Kies voor een Dacia uit voorraad en start direct met genieten. Onze Dacia-dealer in Sittard heeft een ruim aanbod met zowel nieuwe als tweedehands Dacia modellen die je direct kunt kopen, leasen of financieren. Kom je binnenkort langs voor een proefrit?

Dacia onderhoud en service in Sittard

Houd jouw Dacia in goede conditie en kom regelmatig langs voor onderhoud bij onze Dacia-dealer in Sittard. Onze gecertificeerde monteurs hebben de juiste kennis in pacht en werken met originele Dacia onderdelen.