Onze Dacia modellen

Dacia Duster - Expression - new - page image

Dacia Duster


De Dacia Duster is het ultieme bewijs dat goede smaak geen kwestie is van prijs.

Dacia Spring - Expression - new - page image
€ 2.950,- subsidie

Dacia Spring


Spring is coming…. de Dacia Spring 100% Elektrisch.

Dacia Jogger - Expression 7sits - new - page image

Dacia Jogger


De nieuwste hybride- en benzine stationwagen met SUV comfort.

Alle modellen van Dacia ontdek je bij Hedin Automotive

Ben je opzoek naar een Dacia Sandero, Dacia Duster, Dacia Spring of een van de andere modellen? Bij Hedin Automotive vind je het complete aanbod modellen van Dacia. 

Maak alvast online kennis met de verschillende modellen en vraag vrijblijvend een proefrit of offerte aan. Liever de modellen in het echt bekijken? Kom dan langs bij een van onze vestigingen. Hier informeren en adviseren we je graag!

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over de Dacia modellen

Welke modellen van Dacia verkoopt Hedin Automotive?

Bij Hedin Automotive vind je het gehele aanbod van Dacia modellen, zoals de Dacia Sandero, Duster, Spring en Lodgy.

Welk model van Dacia is het goedkoopst?

Een Dacia is Shockingly Affordable, een belangrijke kernwaarde van het merk. Het meest voordelige model van Dacia is de Dacia Sandero en deze is verkrijgbaar vanaf € 13.790.

Kan ik een proefrit maken in een van de Dacia modellen bij Hedin Automotive?

Uiteraard! Vind het model dat bij je past en maak eenvoudig een afspraak voor een proefrit op een moment dat het jou goed uitkomt.

Is er een Dacia leverbaar met LPG?

Jazeker, elke Dacia is leverbaar met een Bi-Fuel motorisatie. Dit is een combinatie tussen benzine en LPG en daardoor erg gunstig in het verbruik en de brandstofkosten.

Ik zoek een tweedehands Dacia. Verkoopt Hedin Automotive deze?

Zeker! Wij hebben flink aanbod met mooie tweedehands Dacia modellen. Bekijk hier ons aanbod en vind je occasion die bij je past!

Let op: voertuigen van Dacia kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet-vaste prijs. Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. Wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij je daarvan direct op de hoogte brengen. Vanaf dat moment heb je als consument tien dagen de tijd om de koopovereenkomst kosteloos te annuleren.