Dacia onderhoudsacties

Profiteer altijd van scherpe werkplaatsacties. 

Profiteer van werkplaatsacties bij Hedin Automotive

Het is belangrijk dat je regelmatig een check laat uitvoeren of tijdig voor een onderhoudsbeurt langskomt. Zo houd je je auto in goede conditie en weet je zeker dat je veilig de weg op gaat. Hedin Automotive is erkend Dacia-dealer en biedt naast de service zoals je van Dacia gewend bent ook scherpe onderhoudsacties aan. Zo bespaar je geld en kun je zorgeloos blijven genieten van jouw auto.

Hieronder vind je de lopende onderhoudsacties van Dacia en kun je eenvoudig een werkplaatsafspraak maken. Graag tot snel!

Alle Dacia werkplaatsacties

Hedin-Automotive-overig (26)

Gratis systeemcheck

Want veiligheid staat voorop


Veiligheid staat voorop! Een langere periode je auto niet door een officiële Dacia-garage onderhouden? Dan heeft de software en het elektrisch systeem in de auto waarschijnlijk een achterstand. Dit moet up-to-date blijven zodat je auto veilig is én blijft. Wij voeren een gratis systeemcheck voor je uit zodat je precies weet of er storingen zijn of software updates gedaan moeten worden.  

Dacia - Aircocheck - Page image

Gratis aircocheck

Fris de zomermaanden in


De zomer is aantocht! Temperaturen lopen op en de airco gaat weer vaker aan. Maar is alles nog wel in orde met de airconditioning? De airconditioning zorgt niet alleen voor een perfecte temperatuur, maar ook dat de lucht in je auto schoon is, je geniet van frisse lucht en klachten zoals droge lucht en/of rode ogen afnemen. 

Daarom is onderhoud van je airco belangrijk! Hedin Automotive kent jouw Dacia als geen ander en controleert gratis de werking van de airco. Plan dus nu de gratis aircocheck en ga fris de zomermaanden in!

Houd je Dacia in topconditie bij Hedin Automotive

Bij Hedin Automotive staat een team van vakkundige medewerkers voor jou klaar na aanschaf van jouw Dacia. Je kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Onderhoud en reparatie
  • Kleine en grote beurt
  • Banden
  • APK
  • Remmen vervangen
  • Distributieriem vervangen
  • Aircoservice
  • Koppeling vervangen
  • Trekhaak monteren

 Wij onderhouden en repareren jouw auto, maar leveren ook onderdelen en accessoires.

Hoe kunnen we je helpen?