Dacia Service & Onderhoud

Met onderhoud bij Hedin Automotive, erkend Dacia-dealer, behoud jouw auto zijn waarde.

Onze ervaren monteurs staan voor je klaar

Hedin Automotive is als jouw Dacia-dealer de ideale partner voor het onderhouden en repareren van je Dacia. We hebben alle kennis en middelen in huis om jouw auto in een perfecte staat te krijgen en houden. Onze ervaren monteurs kennen jouw Dacia van binnen en van buiten en doen niets liever dan hem goed onderhouden. Kom gerust langs voor een grote of kleine onderhoudsbeurt, de APK of schadeherstel. 

Dacia onderhoud, acties, APK en meer...

Dacia onderhoud

Kom je met jouw Dacia bij Hedin Automotive voor onderhoud dan kun je rekenen op de volgende servicebeloften:

  • Wij gebruiken alleen originele Dacia-onderdelen.
  • Je krijgt Dacia-garantie van 1 jaar op Dacia-onderdelen en arbeidsloon.
  • Onze monteurs kennen jouw Dacia door en door.
  • Wij werken alleen met specifieke Dacia gereedschappen en uitrustingen.
  • Wij bieden diverse vervoersoplossingen om je ook tijdens het onderhoud van je auto mobiel te houden.

Dacia ruitreparatie of ruit vervangen

Heb je een sterretje in de voorruit van je Dacia en kom je langs voor onderhoud? Geef het aan bij het maken van je werkplaatsafspraak, dan kunnen wij de ruit eenvoudig voor je herstellen. Dit doen wij in samenwerking met Dealerglass. Mocht de schade te groot zijn om te repareren kunnen wij de ruit ook voor je vervangen.

De samenwerking met Dealerglass heeft de volgende voordelen:

  • Reparatie door ons als erkende Dacia-dealer, bij jou in de buurt
  • Reparatie volgens fabrieksvoorschrift van Dacia en met originele onderdelen
  • Kalibratie van alle veiligheidssystemen voor optimale veiligheid
  • Dealerglass regelt alles met jouw verzekeraar of leasemaatschappij.

Maak eenvoudig online jouw werkplaatsafspraak en laat jouw de autoruit van jouw Dacia repareren.

Reparatie en vervanging

Bij Hedin Automotive helpen wij je graag met het vervangen of repareren van onderdelen aan je auto. Zo houden wij je auto altijd in topconditie. Of het nu gaat om een set nieuwe banden, een uitlaat die aan vervanging toe is of andere ruitenwissers.  Vervang of repareer altijd tijdig onderdelen aan je auto. Zo zorg je ervoor dat je auto betrouwbaar is en blijft en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Hedin Automotive heeft alles in huis om jouw auto betrouwbaar te houden.

Hoe kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen over Dacia onderhoud bij Hedin Automotive

Hoe maak ik een afspraak voor onderhoud of reparatie voor mijn Dacia?

Het maken van een afspraak kan eenvoudig en snel via onze online werkplaatsplanner. Hierin kun je aangeven welke werkzaamheden je wenst en kun je een datum en tijd uitkiezen. Vervolgens nemen wij nog even contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Waarom kies ik voor een officiële Dacia-dealer voor onderhoud?

In eerste instantie is het belangrijk om tijdens de fabrieksgarantie onderhoud en reparaties te laten plegen door een erkend merk-dealer voor het behoud van de garantie. Maar ook daarna heeft onderhoud bij een Dacia-dealer zoals Hedin Automotive grote voordelen. Zo werken er bij ons merkspecialisten en werken wij met originele (fabrieks)onderdelen. Hierdoor weet je zeker dat je veilig rijdt en dat de waarde van je Dacia zo goed mogelijk behouden blijft. Tot slot krijg je garantie op het werk dat wij verrichten.

Werken er bij Dacia-dealer Hedin Automotive erkende en gecertificeerde monteurs?

Jazeker. Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en wij hebben de kennis van specifiek jouw automerk in huis. Zo volgen onze medewerkers geregeld trainingen en behalen zij certificaten van het merk zelf.

Kan ik ook voor schadeherstel terecht bij Hedin Automotive?

Ja, ook voor schade kun je terecht bij Hedin Automotive. Wij repareren alle soorten schades en bij Hedin Automotive Schadeherstel ben je gegarandeerd van het gebruik van officiële merkonderdelen die door de autofabrikant zelf worden geleverd.