Openingstijden Janssen Kerres / Hedin Automotive Dacia in Heerlen

Bezoek onze Dacia-dealer in Heerlen

Wil je graag een Dacia kopen, leasen of financieren? Bezoek onze Dacia-dealer in Heerlen en kom langs voor vrijblijvend advies of een proefrit. Wij hebben de nieuwste Dacia modellen en jonge occasions voor je klaar staan.

Daarnaast kun je in de garage van onze Dacia-dealer in Heerlen terecht voor vakkundig onderhoud en reparatie met originele merkonderdelen. Maak eenvoudig online een afspraak voor jouw Dacia.

Dacia-dealer Heerlen heeft grofweg de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap! 

Dacia voorraadauto's in Heerlen

Direct rijden zonder levertijd? Kies voor een Dacia uit voorraad bij Dacia-dealer Hedin Automotive in Heerlen. Wij hebben zowel nieuwe Dacia's als tweedehands modellen voor je klaarstaan die je direct bij ons kunt kopen, leasen of financieren.

Dacia onderhoud en service in Heerlen

Onze dealer in Heerlen is erkend Dacia-dealer. Dit betekent dat onze gecertificeerde monteurs alle kennis in huis hebben en met originele Dacia modellen aan jouw auto sleutelen. Kom langs voor onderhoud, reparatie, de APK of een bandenwissel.