Jeep Renegade Private Lease

Een stoere uitstraling met een comfortabel interieur.

Compacte SUV met uniek karakter

De nieuwe Jeep Renegade is een compacte SUV met een uniek karakter. Hij combineert een stoere uitstraling met een comfortabel interieur. Dit maakt de Renegade perfect voor iemand die op zoek is naar meer dan ‘gewoon’ een leaseauto. Je rijdt al in deze opvallende Jeep voor een vast bedrag per maand. Hier zitten alle kosten van 24/7 pechhulp tot allrisk verzekering bij inbegrepen.  

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Jeep Renegade private lease modellen

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Jeep Renegade zelf ervaren?

Ontdek de Jeep Renegade nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto. 

Veelgestelde vragen over private lease

Wat zijn de kosten van de Jeep Renegade met private lease?

Vanaf € 429 per maand rijd je al in een Jeep Renegade. Hier zijn alle kosten behalve de brandstofkosten bij inbegrepen. Zo kom je nooit voor onverwachte kosten te staan.  

Kan ik de Jeep Renegade ook uit voorraad leasen?

Ja, dat kan. Wij hebben vaak rijk uitgeruste modellen op voorraad. Bekijk hier onze voorraad aan Jeep Renegades.