Jeep Avenger Private Lease

De stoere, compacte SUV.

De nieuwe Jeep Avenger

De nieuwe Jeep Avenger laat zijn kwaliteiten zien door uitgeroepen te worden voor auto van het jaar 2023!  De compacte SUV heeft een stoere uitstraling zoals u van een Jeep verwacht, met een riante binnenruimte en een kofferruimte van maar liefst 380 liter. De volledig elektrische Avenger is voorzien van een 54,4 kwh batterij, heeft 156 PK, een topsnelheid van 160 km/u en heeft een WLTP rijbereik van 400km. De Avenger kan volgens Jeep binnen de stad zelf een actieradius hebben van maar liefst 550 kilometer. De Avenger is er uiteraard ook als benzine variant.

De Avenger heeft veel verschillende varianten. Zo kunt u kiezen uit een stoere ruige Longitude of bijvoorbeeld de rijk uitgeruste Summit. Er is een Avenger voor iedereen! Binnenkort in onze showrooms te bewonderen!

Bij Hedin Automotive rijd je al in deze stoere Jeep voor een vast bedrag van € 559 per maand. Hier zitten alle kosten van 24/7 pechhulp tot een allrisk verzekering bij inbegrepen.

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Jeep Avenger private lease modellen

Jeep Avenger auto van het jaar

De Jeep Avenger is vanaf nu te bestellen! De nieuwe Jeep Avenger laat zijn kwaliteiten zien door uitgeroepen te worden voor auto van het jaar 2023! Deze prestigieuze prijs is samengesteld door een internationale jury uit 23 verschillende landen. De Avenger kreeg veruit de meeste punten van de jury waarmee de volledig elektrische SUV de andere 27 kanshebbers achter zich heeft gelaten!

Begin het jaar sterk met de Jeep Avenger. De Jeep Avenger beschikt ook over snelladen tot 100 kW. Hierdoor kun je binnen 3 minuten al 30 kilometer aan range bijladen. De Avenger is zowel volledig elektrisch als met brandstofmotoren beschikbaar bij Hedin Automotive.

De Jeep Avenger is beschikbaar vanaf € 37.000 en valt onder de overheidssubsidie van €2.950.

Maak digitaal kennis met de Jeep Avenger

Wij laten je in onze YouTube video graag kennismaken met de compleet nieuwe Avenger en laten je graag alle details zien. Zo kun je online al veel te weten komen over dit nieuwe model. Meer weten? Neem dan contact op met een van onze Jeep-vestigingen.

Jeep Avenger zelf ervaren?

Ontdek de Jeep Avenger nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto. 

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over private lease

Wanneer kan ik de Jeep Avenger leasen?

De Jeep Avenger zal binnenkort bij Hedin Automotive in de showroom staan.

Hoe groot is de Jeep Avenger?

De Jeep Avenger is een compacte SUV met vijf zitplaatsen. De laadruimte bedraagt 380 liter.

Wat zijn de maandelijkse kosten van een Jeep Avenger?

De Jeep Avenger is beschikbaar vanaf € 459 per maand