Voor onderhoud aan je Jeep ga je naar Hedin Automotive  

Met passie voor het merk Jeep repareren, onderhouden en APK keuren onze monteurs dagelijks vele Jeeps. Dit alles vindt plaats in onze moderne werkplaatsen. Of je auto nu toe is aan de APK, een kleine of grote onderhoudsbeurt nodig heeft of dat er schadeherstel nodig is. Als erkende Jeep-dealer staan wij voor je klaar.  

Jeep onderhoud, acties en onderdelen

Jeep APK bij Hedin Automotive

Heb je de oproep vanuit het RDW ontvangen dat jouw Jeep gekeurd moet worden? Bij Hedin Automotive betaal je in combinatie met een onderhoudsbeurt €19,95 voor de APK. Kom je voor een losse APK? Dan betaal je €39.95. 
Ben je in het bezit bent van een Jeep Service Plus Pas? Dan wordt de APK gratis uitgevoerd tijdens een onderhoudsbeurt. De afmeldkosten bij het RDW zijn dan nog wel voor jouw rekening.

Plan een afspraak voor de APK van jouw Jeep snel en eenvoudig via de werkplaatsplanner.   

15% korting op accessoires

Tijdens de zomercheckweken krijg je maar liefst 15% korting op accessoires. Kies bijvoorbeeld voor een dakkoffer, pech-onderweg-set, bagage-organizer of een fietsendrager. Kom langs bij een van onze vestigingen en vraag naar meer informatie over de actie en al onze accessoires.

*Deze actie is alleen geldig op de merken: Fiat, Alfa Romeo en Jeep

Jeep ruitreparatie of ruit vervangen

Heb je een sterretje in de voorruit van je Jeep en kom je langs voor onderhoud? Geef het aan bij het maken van je werkplaatsafspraak, dan kunnen wij de ruit eenvoudig voor je herstellen. Dit doen wij in samenwerking met Dealerglass. Mocht de schade te groot zijn om te repareren kunnen wij de ruit ook voor je vervangen.

De samenwerking met Dealerglass heeft de volgende voordelen:

  • Reparatie door ons als erkende Jeep-dealer, bij jou in de buurt
  • Reparatie volgens fabrieksvoorschrift van Jeep en met originele onderdelen
  • Kalibratie van alle veiligheidssystemen voor optimale veiligheid
  • Dealerglass regelt alles met jouw verzekeraar of leasemaatschappij.

Maak eenvoudig online jouw werkplaatsafspraak en laat jouw de autoruit van jouw Jeep repareren.

Onderhoud aan je Jeep nodig?

Is je Jeep toe aan een kleine of grote onderhoudsbeurt? Daar draaien onze monteurs hun hand niet voor om. Zij kennen jouw Jeep van binnen en van buiten. In onze moderne werkplaatsen hebben wij alles in huis om jouw auto goed te onderhouden. Van periodiek onderhoud tot specialistische vraagstukken. Natuurlijk werken wij alleen met originele onderdelen, zodat je auto zijn waarde blijft houden. Is jouw Jeep toe aan onderhoud? Wij zien je graag binnenkort in Houten. 

Onderdelen repareren of vervangen

Om veilig naar je bestemming te kunnen reizen is het belangrijk dat je auto betrouwbaar is. Door onderdelen, zoals remblokken, de distributieriem en een koppakking tijdig te vervangen voorkom je ongemakken. Houd je auto betrouwbaar. Laat de onderdelen aan je auto door Hedin Automotive repareren en vervangen. 

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over Jeep onderhoud bij Hedin Automotive

Wat kost een onderhoudsbeurt voor mijn Jeep?

De kosten van een onderhoudsbeurt hangen af van verschillende factoren. Voordat we onderdelen aan je Jeep gaan vervangen nemen we altijd eerst contact met je op. Zodoende sta je nooit voor onverwachte kosten.

Hoe maak ik een afspraak voor onderhoud of reparatie aan mijn Jeep?

Het maken van een afspraak kan eenvoudig en snel via onze online werkplaatsplanner. Hierin kun je aangeven welke werkzaamheden je wenst en kun je een datum en tijd uitkiezen. Vervolgens nemen wij nog even contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Heeft Hedin Automotive lopende Jeep service- en onderhoudsacties?

Ja. Meer informatie over de lopende acties en het voordeel kun je hier vinden.

Waarom kies ik voor een officiële merkdealer voor onderhoud aan mijn Jeep?

Door onderhoud en reparaties te laten plegen door een erkende merk-dealer blijft je fabrieksgarantie behouden. Maar ook na het verlopen van deze garantie heeft het voordelen om naar een officiële dealer als Hedin Automotive te gaan. Zo werken er bij ons merkspecialisten en werken wij met originele (fabrieks)onderdelen. Hierdoor weet je zeker dat je veilig rijdt en dat de waarde van je auto zo goed mogelijk behouden blijft. En wist je dat je garantie krijgt op het werk dat wij verrichten?

Ik heb schade aan mijn Jeep. Kan ik bij Hedin Automotive terecht voor reparatie?

Ja, dat kan. Wij repareren alle soorten schades en bij Hedin Automotive Schadeherstel ben je gegarandeerd van het gebruik van officiële merkonderdelen die door de autofabrikant zelf worden geleverd. Neem vrijblijvend contact op, we helpen je graag verder.