Jeep-dealer Hedin Automotive in Groningen

Openingstijden Jeep-dealer Hedin Automotive in Groningen

De Jeep-dealer van Groningen en omgeving

Bij onze Jeep-dealer in Groningen ben je van harte welkom voor een nieuwe of tweedehands Jeep. Hier beantwoorden we graag al je vragen en staan we klaar voor passend advies. Je kunt jouw Jeep direct bij ons kopen, leasen of financieren.
Daarnaast kun je bij ons terecht voor onderhoud, reparatie, schadeherstel, APK en meer. Onze gecertificeerde monteurs werken met originele merkonderdelen en kennen iedere Jeep door en door.

Maak eenvoudig online een afspraak of neem contact op met de vestiging. Tot snel!

Onze Jeep-vestiging in Groningen heeft een grote showroom, een mooie voorraad auto’s, Jeep-onderdelen, een moderne werkplaats en grofweg de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Verse bonenkoffie

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

JEEP OP VOORRAAD IN ALKMAAR

Of je nou op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte Jeep personenauto, bij Jeep-dealer Hedin Automotive in Groningen ben je aan het juiste adres. De grote voorraad aantrekkelijk geprijsde voertuigen zijn met zorg geselecteerd. Voor al jouw vraagstukken rondom om mobiliteit staat ons enthousiaste team paraat.

JEEP ONDERHOUD EN SERVICE

Hoogwaardige auto’s verdienen het om met zorg te worden onderhouden. Bij Hedin Automotive ben je daarom van harte welkom om jouw Jeep te voorzien van de nodige onderhoud en reparaties. Denk aan een APK keuring, het laten wisselen van banden en het uitvoeren van klein en groot onderhoud. Plan eenvoudig je werkplaatsafspraak in op onze website.