Openingstijden Jeep-dealer Hedin Automotive in Hoogeveen

Hedin Automotive is jouw Jeep-dealer in Hoogeveen en omstreken

Voor het kopen, leasen of financieren van een nieuwe of tweedehands Jeep ben je bij Jeep-dealer Hedin Automotive aan de Buitenvaart 2102 aan het juiste adres. Maak vrijblijvend een afspraak voor een proefrit in een model naar keuze of kom langs in de showroom voor advies op maat. Daarnaast staan onze monteurs klaar voor vakkundig onderhoud met originele merk-onderdelen, reparatie of schadeherstel. Maak direct online een werkplaatsafspraak en graag tot snel!

Bij onze Jeep-vestiging in Hoogeveen hebben we grofweg de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Jeep op voorraad in Hoogeveen

Of je nou op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte Jeep personenauto, bij Jeep-dealer Hedin Automotive in Hoogeveen ben je aan het juiste adres. De grote voorraad aantrekkelijk geprijsde voertuigen zijn met zorg geselecteerd. Voor al jouw vraagstukken rondom om mobiliteit staat ons enthousiaste team paraat.

Jeep onderhoud en service

Hoogwaardige auto’s verdienen het om met zorg te worden onderhouden. Bij Hedin Automotive ben je daarom van harte welkom om jouw Jeep te voorzien van de nodige onderhoud en reparaties. Denk aan een APK keuring, het laten wisselen van banden en het uitvoeren van klein en groot onderhoud. Plan eenvoudig je werkplaatsafspraak in op onze website.