Private Lease jouw Alfa Romeo

Hieronder vind je de Alfa Romeo modellen welke beschikbaar zijn als private lease. Je betaalt altijd hetzelfde bedrag per maand. Daar zijn alle kosten bij inbegrepen. Je hoeft alleen nog te tanken. Een combinatie van de beste prijs, maximale zekerheid en de mooiste auto's, dat is private lease bij Hedin Automotive. Bepaal zelf de gewenste looptijd en kilometers per jaar. 

Een vast maandbedrag
All-risk verzekering
Vaak de goedkoopste oplossing
Een prachtige Alfa Romeo

Private lease modellen

Private lease uit voorraad

In onze showrooms hebben wij een uitgebreide voorraad rijk uitgerust voorraadmodellen die weg kunnen met extra voordeel op het maandelijkse private lease bedrag. Ben je op zoek naar een rijk uitgeruste Alfa Romeo Giulia of Stelvio? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Bekijk de voorraad online en vraag gemakkelijk een op jouw wensen afgestemde leaseofferte aan. Natuurlijk is het mogelijk om een auto in te ruilen, je ontvangt de inruilwaarde gestort op jouw rekening.

Meer informatie over Alfa Romeo private lease

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over Alfa Romeo private lease

Mogen er familieleden/vrienden in mijn Alfa Romeo rijden als ik deze privé lease?

Ja dat mag! Iedereen met een in Nederland geldig rijbewijs en toestemming van de contractant mag in de auto rijden.

Hoe wordt beoordeeld of Alfa Romeo private lease voor mij haalbaar is?

Wij willen uiteraard voorkomen dat iemand maandelijkse verplichtingen aangaat die niet passen bij zijn of haar persoonlijke situatie. Om te bepalen of het aangaan van een private lease contract financieel verantwoord is vindt er een (verplichte) financiële toetsing plaats op basis van jouw persoonlijke situatie.

De toetsing vindt plaats door het toepassen van de leennorm zoals vastgesteld door Stichting Keurmerk Private Lease en toetsing bij het Stichting Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel. Op deze wijze weet jij en weten wij dat je een verantwoorde keuze maakt voor het private lease product. Iedere aanvraag voor private lease wordt individueel beoordeeld.

Het BKR kent verschillende coderingen, ook positieve registraties. Het hangt af van de aard van de codering(en) en de financiële beoordeling van jouw aanvraag of je wel of niet in aanmerking komt voor een private lease contract.

Ik wil mijn huidige auto inruilen voor een nieuwe Alfa Romeo als private lease, kan dat?

Ja, doordat wij met Hedin Automotive veel automerken vertegenwoordigen kunnen wij jou vaak ook nog de beste inruilprijs bieden. Het volledige inruilbedrag storten wij op jouw rekening voordat het nieuwe leasecontract ingaat.